Ισοπαλία σαν ήττα για τον απογοητευτικό ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία – Βγαίνει από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Η Λαμία έβαλε ηχηρό στοπ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο φινάλε κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), ωστόσο πλέον βγαίνει από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στο ματς που διεξήχθη στα πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Ο Βικίντας Σλίβκα ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ για τους

γηπεδούχους, με τον Στέφαν Σβαμπ να ισοφαρίζει στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας τον έναν βαθμό στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισιον, κάνοντας επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Μάρκος Αντόνιο να επιστρέφει μετά από καιρό σε αυτό.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Λεωνίδα Βόκολο, καθώς ο Σωτήρης Τσιλούλης αν και αρχικά βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και έμεινε εκτός, με τον Κοντονίκο να ξεκινάει.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν με μεγάλη διάθεση στην αναμέτρηση, επέβαλαν το δικό τους ρυθμό, πήραν την κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Ντεσπόντοφ και Μάρκος Αντόνιο προσπάθησαν νικήσουν τον Κοσέλεφ, χωρίς όμως επιτυχία.

Η κατοχή ήταν στο 30%-70% στα πρώτα 25 λεπτά και από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και σταδιακά την κατοχή. Μαρτίνεθ και Σλίβκα ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι στην επίθεση, καταφέρνοντας να απειλήσουν τον Κοτάρσκι.

Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο δεύτερος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας την κατοχή και κάνοντας… παιχνίδι, απειλώντας στην περιοχή του Δικεφάλου.

Προσπάθησε ο ΠΑΟΚ, ισοπαλία σαν ήττα κόντρα στη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βγάλει αντίδραση, με τον Λουτσέσκου να περνάει στον αγωνιστικό χώρο του Τάισον, Μπράντον Τόμας και Μπάμπα στο 57′.

Η μεσοεπιθετική εικόνα του Δικεφάλου βελτιώθηκε ελαφρώς, όμως οι «ασπρόμαυροι» δεν έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί και χαρακτηριστικό είναι πως στο 85ο λεπτό οι τελικές ήταν στο 8 (3) – 8 (3).

Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Στέφαν Σβαμπ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (Στάνκο 46’), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (Αμαράλ 76’), Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα (Τερεζίου 86′), Κοντονίκος (Τόσιτς 68’), Μαρτίνεθ (Λέικ 75’), Μάλτσι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (Ότο 69’), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (Μπάμπα 57’), Οζντόεφ (Μουργκ 75’), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (Τάισον 57’), Σαμάτα (Τόμας 57’).

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα