Παναθηναϊκός: Έτσι καλύπτει το κενό του Μπερνάρ ο Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Opap Arena ευελπιστώντας πως ήρθε η στιγμή για να πάρει την πρώτη του νίκη σε αυτό το γήπεδο (20:30, CS1).

Η είδηση είναι πως ο Μπερνάρ δεν μπήκε ούτε στην αποστολή. Το πρόβλημα τραυματισμού του δεν ήταν τελικά τόσο αμελητέο με αποτέλεσμα να μην προλάβει

ο Βραζιλιάνος.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες του και για να καλύψει αυτό το κενό ο Φατίχ Τερίμ έκανε μία μικρή έκπληξη. Διατήρησε στο αρχικό σχήμα τον Λημνιό. Η επιστροφή του Παλάσιος δεν προκαλεί εντύπωση. Ήταν εξ αρχής πιθανό να πάρει φανέλα βασικού. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως αριστερά θα παίξει ο Λημνιός, σε μία θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει τόσο.

Από εκεί και πέρα, ο Ντραγκόφσκι επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και οι Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι και Χουάνκαρ θα αποτελούν την αμυντική τετράδα. Ούτε αυτοί αλλάζουν ούτε οι χαφ με την τριάδα των Αράο, Τσέριν και Μπακασέτα να κλειδώνει.

Τέλος ήταν δεδομένο πως στην κορυφή της επίθεσης αλλαγή δεν θα γίνει. Στην κατάσταση που είναι ο Ιωαννίδης, δεν βγαίνει.

Η ενδεκάδα: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Λημνιός, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Βιλένα και Βέρμπιτς.

ΕΔΩ η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα