Champions League: Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ απόψε (17/2)

Champions League: Με δύο ματς συνεχίζεται (17/2) η δράση στη φάση των «16», συγκεκριμένα με το Πόρτο-Γιουβέντους και το Σεβίλλη-Ντόρτμουντ.

Θυμίζουμε ότι χθες (16/2) για Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν κατατρόπωσε

τη Μπαρτσελόνα με 4-1, και η Λίβερπουλ νίκησε τη Λειψία με 2-0.

Στο Πόρτο οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς μετά την 4η διαδοχική τους ισοπαλία (με Μποαβίστα) έμειναν 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Νανού και Μαρκάνο.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με τη Νάπολι, παραμένει όμως πρώτη στην Ιταλία. Η «Γηραιά Κυρία» έχει το προβάδισμα για τη νίκη κόντρα στην Πόρτο, με τον Αντρέα Πίρλο να στερείται τους τους τραυματίες Ντιμπάλα, Μπονούτσι, Αρτούρ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ράσμεϊ και Κουαδράδο.

Στο άλλο ζευγάρι, περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει η Σεβίλλη (4η στην Ισπανία) η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει, με τελευταία το 1-0 της Ουέσκα

Ο τεχνικός Γιούλεν Λοπετέγκι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ακούνια και του Οκάμπος που είναι τραυματίες, εν αντιθέσει με τον Χεσούς Νάβας που αποθεραπεύτηκε και θα αγωνιστεί κανονικά.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ δεν τα πάει και τόσο καλά τελευταία, όπως άλλωστε μαρτυρούν τα αποτέλεσματα που έχει φέρει στη Γερμανία.

Ο προπονητής Έντιν Τέρτζιτς υπολογίζει στον Μενιέ που συμπεριλήφθηκε στην αποσολή, ενω αμφίβολος είναι ο Ντιλέινι. Σταθερά εκτός είναι οι τραυματίες Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Βίτσελ, Ζαγκαντού.

Champions League – Φάση των «16»

22:00 Πόρτο-Γιουβέντους (COSMOTE SPORT 1 HD)

22:00 Σεβίλλη-Ντόρτμουντ (COSMOTE SPORT 2 HD)

Willkommen @BVB! #UCL #WeareSevilla https://t.co/myO3oLfm6q

Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) February 16, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα