Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει βελτίωση ο Ποτσετίνο

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει βελτίωση ο ΠοτσετίνοtnalΤετ, 02/17/2021 - 08:49

Παρά τη νίκη 4-1 επί της Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου”, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα του. Ο Αργεντινός τεχνικός των Παριζιάνων δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, πως οι παίκτες του δεν έκαναν το τέλειο παιχνίδι και πως μπορούν να αποδώσουν ακόμα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας δήλωσε αρχικά: “Όχι δεν πιστεύω πως υπάρχει... τελειότητα. Όλοι την αναζητούμε, βελτιωνόμαστε αλλά μπορούμε

και καλύτερα. Είμαι χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου, είχαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και θα έχουμε άλλο έναν μεγάλο αγώνα, τον επαναληπτικό για να προκριθούμε”.

Στη συνέχεια, ο Ποτσετίνο συμπλήρωσε: “Σεβόμαστε την Μπαρτσελόνα, στο 1-0 είχαν ευκαιρία για το 2-0. Πρέπει να προσέξουμε. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να πάνε από τη μία ή την άλλη πλευρά. Πάντα πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο σου. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές”.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Παρά τη νίκη 4-1 επί της Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου”, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα του. Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 08:49 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα