Εμπαπέ: Απίστευτη αποκάλυψη του μάνατζερ του – Η συμφωνία που ακύρωσε η Μπαρτσελόνα!

Και όμως η Μπαρτσελόνα έχασε τον Εμπαπέ μέσα από τα χέρια της, ενώ ήδη η συμφωνία είχε κλείσει πριν φύγει από τη Μονακό.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα, που έληξε 4-1 υπέρ των Γάλλων.

Ο νεαρός επιθετικός, κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους Καταλανούς για το μεγάλο λάθος που έκαναν πριν μερικά χρόνια.

Συγκεκριμένα,

ο μάνατζερ του Εμπαπέ μίλησε στο ισπανικό ραδιόφωνο τονίζοντας πως ο πελάτης του, είχε συμφωνήσει σε όλα με την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε… κλείσει, να τον αποκτήσουμε 155 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό πίσω την εποχή που ο Εμπαπέ βρισκόταν στη Μονακό και έκανε τα πρώτα του βήματα για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα.

Μάλιστα τόνισε πως αρκετοί από την πλευρά των ισπανών αφότου ακυρώθηκε η συμφωνία ήταν αρκετά ειρωνικοί για αυτή.

Mbappé agent of the time revealing on Spanish radio that when was at Monaco his sale to Barcelona was already sealed for 155m€ but Barcelona backtracked and part of mgmt also mocked the deal

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) February 17, 2021



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εμπαπέ: Υποκλίνεται όλη η Ευρώπη (pics)

Το άρθρο Εμπαπέ: Απίστευτη αποκάλυψη του μάνατζερ του – Η συμφωνία που ακύρωσε η Μπαρτσελόνα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα