Big Brother: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που «εισβάλλουν» στο σπίτι και αλλάζουν τις ισορροπίες!

10:38 4/9/2021 - Πηγή: Sportime

Big Brother: Το χθεσινό live και η πρώτη αποχώρηση παίκτη από το σπίτι του Big Brother, έφερε ανακατατάξεις, με δύο νέους παίκτες να μπαίνουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για το Νίκο Τσιρλή και την Σοφία Αλεξανιάν, που «εισβάλλουν» στο σπίτι του Big Brother 2 και αλλάζουν τις ισορροπίες

του παιχνιδιού.

Ενώ οι καινούργιοι συγκάτοικοι νόμιζαν πως θα μπουν κατευθείαν στο σπίτι και να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους, οι ίδιοι βρέθηκαν στο λευκό secret room, όπου είχε κρυφτεί για μια βδομάδα ο Ισίδωρος Δούνης.

Ούτε ο Μεγάλος Αδελφός αλλά ούτε και οι παρουσιαστές έκαναν γνωστό το τι θα ακριβώς θα κάνουν ή για πόσο καιρό θα παραμείνουν εκεί η Σοφία και ο Νίκος. Το σίγουρο, όμως, είναι πως έρχονται εκπλήξεις και ανατροπές.

Σοφία Αλεξανιάν

Η Σοφία Αλεξανιάν είναι ηθοποιός και συγγραφέας, ενώ όπως αποκάλυψε εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία, ξεκινώντας από τα χωράφια και έπειτα έδωσε Πανελλήνιες και μπήκε σε Δραματική Σχολή.

Έχει έναν γιο εννέα ετών, τον Κωνσταντίνο με τον πατέρα του οποίου δεν είναι πλέον ζευγάρι.

«Δεν προσπαθώ να κρατήσω μια εικόνα για να είμαι συμπαθής σε άλλους αλλά θα πω αυτό που νιώθω», δήλωσε.

Η ίδια συγκίνησε τους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό, αποκαλύπτοντας πως ξύρισε τα μαλλιά της για να τα δωρίσει σε έναν άνθρωπο που είχε καρκίνο.

Νίκος Τσιρλής

Ο Νίκος είναι 33 ετών και ζει στη Γλυφάδα. Ο πατέρας του είναι από τη Χίο και η μητέρα του από την Κούβα. Ασχολείται με την εμπορία σοκολάτας και ζαχαρωδών ειδών και όπως είπε ταξιδεύει πολύ στο εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα του, λατρεύει να δημιουργεί εντάσεις και γι’ αυτό οι φίλοι τον φωνάζουν… φίδι, ενώ δήλωσε πως πρόκειται να παίξει με στρατηγική στο ριάλιτι.

Τον ενδιαφέρει πολύ η εξωτερική του εμφάνιση γι’ αυτό και προσέχει τα πάντα πάνω του, κυρίως το ντύσιμο, το κούρεμα και τα αξεσουάρ που φοράει. Μάλιστα, όπως είπε το ρολόι του κοστίζει περίπου 10.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

B. Brother: Ένταση ανάμεσα σε Παναγιώτη και Ισίδωρο με τους τόνους να ανεβαίνουν! (vid)

Τηλεθέαση 4/9: Σάρωσε η Γη της Ελιάς και… φουρτούνες για το live του Big Brother!

Νέα Ζηλανδία: Επίθεση τζιχαντιστή σόκαρε τη χώρα – Τρεις άνθρωποι παλεύουν για τη ζωή τους!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα