Νέα ήττα ΣΟΚ – Σκέφτεται το διάλειμμα η Οσάκα (vids)

08:44 4/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Η υπερασπίστρια του τίτλου στη Νέα Υόρκη, Ναόμι Οσάκα, βγήκε εκτός διεκδίκησης του φετινού τροπαίου καθώς έπεσε θύμα της εκπληκτικής Λέιλα Φερνάντεζ.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, γνώρισε απρόσμενη ήττα με ανατροπή 5-7, 7-6(2), 6-4 από την 18χρονη Καναδέζα και λίγο αργότερα αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι σκέφεται να αποσυρθεί για ένα διάστημα από το tour.

“Είμαι σε αυτό το σημείο που προσπαθώ να καταλάβω τι θέλω να κάνω. Ειλικρινά, δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενό μου παιχνίδι. Σκέφτομαι

να κάνω ένα διάλειμμα για λίγο” είπε με δάκρυα στα μάτια η Γιαπωνέζα.

Αυτό ήταν το πρώτο Grand Slam της Οσάκα, μετά την οικειοθελής απόσυρσή της από το Roland Garros, αποκαλύπτονας αργότερα ότι αντιμετώπιζε και ένα είδος κατάθλιψης.

Αυτή η ψυχολογική πίεση, την έκανε να ξεσπάσει στο 2ο σετ της αναμέτρησης με την Φερνάντεζ, όμως μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η φανταστική εμφάνιση της 18χρονης αντιπάλου της που ήταν βράχος στα κρίσιμα σημεία.

Η Λέιλα Φερνάντεζ, Νο73 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν επέτρεψε στην Οσάκα να σερβίρει στο 6-5 του 2ου σετ για τη νίκη και αφού κατέκτησε το tie break, εκμεταλλεύτηκε το break που σημείωσε στο εναρκτήριο game του καθοριστικού σετ, δείχνοντας χαρακτήρα στη συνέχεια για την ολοκλήρωση μιας επικής ανατροπής μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά στο Arthur Ashe Stadium

“Είμαι πολύ χαρούμενη. Σέρβιρα καλά και έπαιξα πολύ καλά. Στο τέλος προσπάθησε να ανατρέψει το σκορ. Όταν πέτυχα το γρήγορο break, έλεγα στον εαυτό μου να μείνει θετική και να συνεχισει να παλεύει. Είμαι εκεί, είμαι κοντά…” είπε η Φερνάντεζ στην on-court συνέντευξή της.

Στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, η αριστερόχειρας Καναδέζα θα αντιμετωπίσει το Νο17 του ταμπλό, Αντζελίκ Κέρμπερ η οποία νωρίτερα πραγματοποίησε επίσης μια σπουδαία ανατροπή με 5-7, 6-2, 6-3 επί της πρωταθλήτριας του 2017, Σλόαν Στίβενς.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Νέα ήττα ΣΟΚ – Σκέφτεται το διάλειμμα η Οσάκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα