Παναθηναϊκός: Πήρε ΟΚ από την Περιφέρεια για Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Πήρε ΟΚ από την Περιφέρεια για ΛεωφόροalambosΠαρ, 12/04/2020 - 22:18

Ο Παναθηναϊκός κάνει αγώνα δρόμου ώστε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να διεξαχθεί στην ιστορική του έδρα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ήδη έχουν γίνει κάποια βελτιωτικά έργα στο εσωτερικό του γηπέδου, το χορτάρι

είναι σε καλή κατάσταση και απομένει η απόφαση της ΚΕΔ για το αν μπορεί να γίνει σωστή χρήση του VAR στο Απόστολος Νικολαΐδης, κάτι το οποίο τεσταρίστηκε την Τετάρτη.

Μάλιστα οι πράσινοι έχουν έναν ακόμα σύμμαχο σε αυτή τους την προσπάθεια καθώς η Περιφέρεια Αττικής έδωσε το "ΟΚ" για να πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εφόσον λοιπόν μπορέσει να γίνει η εγκατάσταση του VAR σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα υποδεχθεί το van του VAR τότε όλα δείχνουν ότι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθούν στη Λεωφόρο. Η απάντηση της ΚΕΔ αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Η Περιφέρεια Αττικής έδωσε το "ΟΚ" στον Παναθηναϊκό για να παίξει στη Λεωφόρο το παιχνίδι με τα Γιάννινα. Εν αναμονή της απόφσης της ΚΕΔ.

Article publish on Παρ, 12/04/2020 - 22:18 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα