Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου (25/05)

Αναλυτικά: Κριός

Σήμερα σχηματίζεται ένα τρίγωνο της Αφροδίτης στον 3ο σου οίκο με τον Πλούτωνα στον 11ο, το οποίο μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Θα αισθανθείς ισχυρή έλξη, θα διαπιστώσεις ότι μοιράζεστε κοινές επιθυμίες και όνειρα, και ότι αυτό το άτομο μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι πιθανό μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική, γεμάτη πάθος και ένταση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις ειλικρινά τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, η ατμόσφαιρα

μεταξύ σας θα είναι ερωτική και παθιασμένη, και πιθανότατα θα βγείτε έξω με την παρέα σας για να διασκεδάσετε. Το μεσημέρι, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε επηρεάσει συναισθηματικά, κάνοντάς σε πιο ευάλωτο/η και επιθυμώντας να ξεφύγεις από στενάχωρες καταστάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου, θα ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις.

Ταύρος

Θα αξιοποιήσεις την ημέρα σου δημιουργικά και παραγωγικά, χάρη στο τρίγωνο της Αφροδίτης στον 2ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 10ο, ειδικά αν εργάζεσαι σήμερα. Αυτή η ημέρα θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις μια ξεκάθαρη αντίληψη για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να κατανοήσεις τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή σου. Θα νιώθεις ήρεμος/η και θα έχεις την τάση να απολαύσεις τους καρπούς των επαγγελματικών σου προσπαθειών μέσω των οικονομικών απολαβών σου. Στον ερωτικό τομέα, θα είσαι αρκετά αισθησιακός/η, ίσως και λίγο πιο κτητικός/η και ζηλιάρης/α με το ταίρι σου, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει διάψευση προσδοκιών από ένα φιλικό πρόσωπο, προκαλώντας απογοήτευση. Αργότερα, με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω στον 9ο οίκο σου, η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά.

Δίδυμος

Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης στον 1ο οίκο σου και του Πλούτωνα στον 9ο, σε επηρεάζει άμεσα και καταλυτικά. Θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου με πάθος, δείχνοντας αγάπη και τρυφερότητα. Αν προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία, θα νιώσεις μοιραία και ακατανίκητη έλξη. Τις μεσημεριανές ώρες, όταν η Σελήνη σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σου, μπορεί να νιώσεις απογοήτευση λόγω κακής επιλογής συνεργάτη, και γενικότερα θα έχεις την αίσθηση πως κάτι σου κρύβουν. Στον αισθηματικό τομέα, πρόσεξε να μην αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα, προκειμένου να μην ταράξεις τα νερά. Αργότερα, η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω στον 8ο οίκο σου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου και να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα υπόσχεται έντονα πάθη και απαγορευμένα συναισθήματα για σένα, χάρη στο τρίγωνο της Αφροδίτης στον 12ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 8ο. Μπορεί να νιώσεις παράξενη έλξη προς διπλές σχέσεις και, αν προκύψει μια νέα γνωριμία ή σχέση, η επίδρασή της στη ζωή σου θα είναι έντονη. Επίσης, είναι πιθανό να έχεις οικονομικά κέρδη από κρυφές πηγές. Τις μεσημεριανές ώρες, το τετράγωνο της Σελήνης από τον 6ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 9ο μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπικά όνειρα, σε μια προσπάθεια να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις σου. Αργότερα, η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω στον 7ο οίκο σου, κάνοντάς σε να νιώσεις εξαρτημένος/η από τη συντροφιά των άλλων. Αν είσαι μόνος/η, θα νιώσεις έντονα την απουσία μιας σχέσης από τη ζωή σου.

Λέων

Ένα εξαιρετικό τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης στον 11ο οίκο σου και του Πλούτωνα στον 7ο, μπορεί να φέρει έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή σου. Θα νιώσεις έντονη έλξη για κάποιον/α από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον, και θα σου είναι αδιανόητο να αντισταθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, τις μεσημεριανές ώρες, όταν η Σελήνη στον 5ο οίκο σου σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 8ο, μπορεί να απογοητευτείς συναισθηματικά, καθώς θα ανακαλύψεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι ήδη σε σχέση. Να θυμάσαι, όμως, πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για έρωτα και ειδικά σήμερα, μπορείς να εξερευνήσεις νέες δυνατότητες. Αν είσαι σε σχέση, ο/η σύντροφός σου θα εκφράσει το πάθος και την αγάπη του για σένα με ειλικρίνεια.

Παρθένος Ζυγός

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 3ο οίκο σου, τις μεσημεριανές ώρες, όταν σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 6ο οίκο σου, ενδέχεται να επηρεαστείς συναισθηματικά και η κρίση σου να μην είναι ορθή. Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της ημέρας, μπορεί να νιώσεις αδύναμος/η και να μην έχεις διάθεση να βρεθείς με κόσμο. Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω στον 4ο οίκο σου, θα έχεις ανάγκη από στοργή και τρυφερότητα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 9ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 5ο θα ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις και τη σχέση σου με τα παιδιά. Θα θέλεις να κάνεις διαφορετικά πράγματα μαζί με τον/η αγαπημένο/η σου και θα μοιράζεσαι τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου με πάθος.

Σκορπιός

Σήμερα σχηματίζεται ένα τρίγωνο της Αφροδίτης στον 10ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 6ο, και είναι πολύ πιθανό να εργάζεσαι ή να κανονίσεις συναντήσεις με συνεργάτες. Μπορεί να προκύψει μια νέα και έντονη σχέση μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, η οποία θα επηρεάσει καταλυτικά την καθημερινότητά σου. Τις μεσημεριανές ώρες, η Σελήνη στον 4ο οίκο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 7ο, και είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης από το ταίρι σου, που θα βρει τρόπο να σου “ρίξει στάχτη στα μάτια” για κάποιες παρασπονδίες του. Αργότερα, η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο οίκο σου, και θα έχεις καλύτερη ψυχολογία και διάθεση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να κοινωνικοποιηθείς.

Τοξότης

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σηματοδοτήσει προβλήματα στα οικονομικά, καθώς κάποιος ενδέχεται να προσπαθήσει να σε εξαπατήσει. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή και να εξετάζεις προσεκτικά τις οικονομικές συναλλαγές σου. Αργότερα, με τη Σελήνη στον φιλικό σου Αιγόκερω στον 3ο οίκο, θα αισθανθείς πιο διασκεδαστικός/ή και επικοινωνιακός/ή, ενώ το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα είναι ευνοϊκό για οικονομικές υποθέσεις και κοινές οικονομικές δραστηριότητες με τον/την αγαπημένο/η σου. Εάν σκέφτεσαι μια αγοραπωλησία, είναι πιθανό να είναι επιτυχημένη. Στον ερωτικό τομέα, θα είσαι έντονα σεξουαλικός/ή και θα εκφράζεις το πάθος σου με ένταση. Μπορεί να υπάρχουν και ορισμένες ζηλιές, αλλά αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν με ειλικρίνεια και επικοινωνία.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δώσει την ανάγκη να επικεντρωθείς στις σχέσεις σου, αλλά και στην αναζήτηση νέου πάθους. Ίσως να νιώθεις πιο υπολογιστικός/ή, επιδιώκοντας να βελτιώσεις τον βιοτικό σου τρόπο ζωής και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Αυτή η θετική ενέργεια μπορεί να επηρεάσει θετικά και τον αισθηματικό σου κόσμο. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και την ανάγκη για απομόνωση και αυτοανασκολούθηση. Με τη Σελήνη στον 1ο σου, όμως, θα είσαι πιο άνετος/η να εκφράσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με τον αισθηματικό σου κόσμο και να εκφράσεις ανοιχτά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Υδροχόος


Το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα φέρνει μια έντονη και μοιραία έλξη, ενδεχομένως φέρνοντας έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή σου. Αυτή η συνάντηση μπορεί να φέρει στο φως κοινά στοιχεία και να σου δώσει την εντύπωση ότι γνωρίζεστε ανέκαθεν. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να παρασύρεις τον σύντροφό σου σε ένα νέο κύμα έρωτα και πάθους. Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός τις απογευματινές ώρες, όταν η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις απογοήτευση από ένα φιλικό πρόσωπο, και αυτό να επηρεάσει τη διάθεσή σου, με τον κίνδυνο να απομονωθείς στον εαυτό σου όταν η Σελήνη μεταβεί στον 12ο σου.

Ιχθύς

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πεσμένη την ενέργεια σου και να έχεις παραπλανητικές διαθέσεις, με τάσεις εξαπάτησης. Αν εργάζεσαι, μπορεί να επιθυμείς να πάρεις ρεπό ή να φύγεις νωρίτερα από τη δουλειά. Όμως, όταν η Σελήνη μεταβεί στον Αιγόκερω, η διάθεσή σου θα αλλάξει και θα επικεντρωθείς στην προετοιμασία για μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου. Το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τη βαθύτητα των συναισθηματικών δεσμών σου με την οικογένειά σου. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να κανονίσεις μια κρυφή ερωτική συνάντηση στο σπίτι σου ή κάπου αλλού με το άτομο που επιθυμείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα