Ζιντάν: «Θαύμασα τον Ρονάλντο» (video)

Χαμογελαστός, χαλαρός και γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε και πάλι σε συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από 9 μήνες, στη δεύτερη θητεία του στους Μαδριλένους. Προφανώς οι δημοσιογράφοι του έθεσαν ερωτήματα επί παντός επιστητού, ενώ ο Ζιζού μίλησε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ένιωσα θαυμασμό για το παιχνίδι του κόντρα στην Ατλέτικο, ωστόσο δεν εξεπλάγην. Τίποτα από όσα κάνει ο Κριστιάνο, δεν με εκπλήσσει. Τον θαυμάζω, γι’ αυτό που έκανε του βγάζω το καπέλο. Δεν είμαι εδώ για να κάνω λίστα με μεταγραφές, αλλά για να ολοκληρώσουμε
καλά τη σεζόν. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για τον Εμπαπέ, σίγουρα αυτός κι ο Νεϊμάρ έχουν ποιότητα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο το αυριανό παιχνίδι. Στον αγώνα με τη Θέλτα θα αγωνιστούν κανονικά οι Μαρσέλο και Ίσκο. Ο Ίσκο έχει όρεξη για να παίξει μπάλα. Δεν πρόκειται να σας μιλήσω για τη μέχρι τώρα σεζόν του Μπέιλ. Ο Γκάρεθ είναι έτοιμος για να αγωνιστεί. Απομένουν 11 αγωνιστικές και θέλουμε να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα» είπε μεταξύ άλλων ο «Ζιζού».

Keywords
Τυχαία Θέματα