Βροχή από πίτσες στην 343 Industries μετά την ανακοίνωση του Master Chief Collection για το PC

Πνίγονται στο τυρί!

Η 343 Industries έχει πλημμυρίσει με πίτσα από τους θαυμαστές μετά την ανακοίνωση ότι το Halo: Η Master Chief Collection έρχεται στο PC και οι developers του έργου ζητούν από τους fans να σταματήσουν με την... τυρένια καλοσύνη!

Την περασμένη εβδομάδα, πριν από την ανακοίνωση του Inside Xbox ότι η συλλογή θα πάρει το δρόμο για το PC, ξεκίνησε ένα thread

στο Halo Reddit, με έναν θαυμαστή να λέει ότι θα "αγοράσει στον πρώτο υπάλληλο της 343 που θα σχολιάσει μια πίτσα, εάν το MCC ανακοινωθεί για PC".

Αφότου ο community director της 343 Industries, Brian Jarrard, ασχολήθηκε με το thread, υποστηρίζοντας πλήρως την παραλαβή της δωρεάν πίτσας, οι οπαδοί που είχαν χαρεί με την ανακοίνωση της Τρίτης αποφάσισαν να στείλουν έναν κατακλυσμό από πίτσες στα γραφεία της 343 στο Redmond της Ουάσινγκτον.

Ο Jarrard έκανε ένα post στο Twitter σύντομα μετά την ανακοίνωση, λέγοντας: "Έχει αρχίσει, οι πίτσες εμφανίζονται στο στούντιο". Ευχαρίστησε τον GameCheat13, έναν πολύ χαρούμενο moder του Halo, για την πίτσα, αλλά η κρούστα και οι γαρνιτούρες δεν σταμάτησαν εκεί.

Annnnd another one. Thank you anonymous pizza donator. I think pineapple and jalapeño is a troll but it’s some on the teams favorite?! Please we don’t need more pizza. We good. pic.twitter.com/KVQKGCzl5F

— Brian Jarrard (@ske7ch) March 12, 2019

MOAR. Unknown sender, but thank you. Seriously folks, we love the gesture but raise a slice and let’s celebrate together! (plz don’t send tons of pizzas) pic.twitter.com/SsMtJI0nyo

— Brian Jarrard (@ske7ch) March 12, 2019

The Halo community is awesome. We're excited, too! Please, don't send anymore pizzas to 343 Industries. The building receptionist isn't here so it's getting logistically challenging and we really don't want to see food to go waste.

— Brian Jarrard (@ske7ch) March 13, 2019

Μετά την παραλαβή πολλών, συμπεριλαμβανομένων αυτών με ανανά και jalapeño για κάποιο λόγο, ο Jarrard ζήτησε από τους οπαδούς να σταματήσουν να στέλνουν πίτσες λέγοντας "Δεν χρειαζόμαστε άλλη πίτσα" και "Σας παρακαλούμε μην μας στείλετε τόνους πίτσας."

Τελικά, πάτησε πόδι, λέγοντας: "Η κοινότητα Halo είναι φοβερή. Είμαστε κι εμείς ενθουσιασμένοι! Παρακαλώ μην στείλετε άλλες πίτσες στην 343 Industries. Ο ρεσεψιονίστ του κτιρίου δεν είναι εδώ, οπότε είναι δύσκολο και δεν θέλουμε να βλέπουμε τα τρόφιμα να πηγαίνουν στράφι".

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η 343 ανακοίνωσε ότι το Xbox One exclusive, Halo: The Master Chief Collection, θα φτάσει στο PC και το Steam μέσα στο 2019 και επίσης ανακοίνωσε ότι η συλλογή θα λάβει και το Halo: Reach, το τελευταίο παιχνίδι Halo της Bungie.

Δεδομένου ότι το Halo 3: ODST έχει μπει επίσης στη συλλογή, πλέον είναι περισσότερο μια ανθολογία Halo παρά οτιδήποτε άλλο, και είμαστε εντάξει με αυτό.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceΑνακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PS Plus για τον Μάρτιο του 2019Έρχεται Technical Test για το The Division 2 στο PC αυτή την εβδομάδαTo Xbox Game Pass μεγάλωσε τη βάση των παικτών της κονσόλας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα