Ζιντάν: «Ολοι αγαπούν τον Ισκο»

Κάθε άλλο παρά ανήσυχος είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν για τον Ισκο, παρά τις κατώτερες των προσδοκιών εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα.

Η συζήτηση για την αγωνιστική αστάθεια του Ισπανού διεθνή επανήλθε με αφορμή τη θυμωμένη του αντίδραση στην αντικατάστασή του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Εσπανιόλ.

Η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί καλά μέχρι τώρα για τον πρώην παίκτη της Μάλαγα, ο οποίος έχει ξεκινήσει βασικός μόνο σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος των Μαδριλένων από το ξεκίνημα του 2018.

Ένα από αυτά ήταν
και το προαναφερθέν ματς με την Εσπανιόλ, αλλά η απόδοσή του δεν ήταν η αναμενόμενη και ο Ζιντάν τον αντικατέστησε στο 69ο λεπτό με τον Καρίμ Μπενζεμά.

«Κατά τη γνώμη μου, δεν συνέβη τίποτα μη φυσιολογικό. Δεν ήταν ευχαριστημένος που βγήκε από το γήπεδο, αλλά αυτό ισχύει για τους περισσότερους παίκτες», επέμεινε ο Ζιντάν.

«Η συμπεριφορά του είναι υπέροχη, προπονείται καλά και όλοι στην ομάδα τον αγαπούν. Δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό. Είναι απόλυτα φυσιολογικός ο θυμός ενός παίκτης όταν αντικαθίσταται», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα