Ζιντάν: “Αυτή τη φορά ήθελε να παίξει ο Μπέιλ”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξακολουθεί να ωθεί τον Γκάρεθ Μπέιλ προς την πόρτα της εξόδου από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, καθώς δείχνει να μην τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Παρά την καλή εμφάνιση του Ουαλού παίκτη στο φιλικό με την Άρσεναλ, ο Γάλλος τεχνικός δεν παρέλειψε να αφήσει και πάλι αιχμές προς τον παίκτη τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως αυτή τη φορά ο Μπέιλ ήθελε να παίξει. Παράλληλα, ο Ζιντάν αναφέρθηκε και στον τραυματισμό
του Μάρκο Ασένσιο, τονίζοντας πως όλοι στη “Βασίλισσα” της Ευρώπης είναι σοκαρισμένοι.

Αρχικά, ο Ζιντάν δήλωσε για τον Μπέιλ: “Έκανε ένα καλό παιχνίδι και χαίρομαι για αυτόν. Όπως και για όλους. Είναι μαζί μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί του. Παίξαμε καλά 10 εναντίον 11 και καλύτερα 10 εναντίον 10. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Εκείνος ήθελε να παίξει τώρα, την άλλη φορά δεν ήθελε, αλλά όλα είναι εντάξει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Κάναμε προπόνηση κανονικά και για αυτό έπαιξε. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, η κατάσταση είναι όπως τη γνωρίζετε”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ασένσιο: “Είναι ανησυχητικό. Ελπίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά πήγε άμεσα για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Είμαστε σοκαρισμένοι»”.
Keywords
Τυχαία Θέματα