Ο Μπέιλ οδήγησε τη “Βασίλισσα” στην ανατροπή

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στη φιλική νίκη 3-2 στα πέναλτι επί της Άρσεναλ, για το International Champions Cup. Με δέκα παίκτες τελείωσε την αναμέτρηση η Άρσεναλ, λόγω αποβολής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 40’.

Οι “κανονιέρηδες” άνοιξαν το σκορ με τον Λακαζέτ στο 9’, ο οποίος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και αφού η μπάλα πρώτα χτύπησε στα δυο κάθετα δοκάρια. Στο 24’, ο Ομπαμεγιάνγκ κατάφερε να ξεφύγει από την ισπανική άμυνα και διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων. Και ενώ όλα έδειχναν
πως η Άρσεναλ θα έφτασε σε μια εύκολη νίκη, ήρθε η αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 40’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για να αλλάξει τις ισορροπίες της αναμέτρησης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να περάσει στην αναμέτρηση τον Γκάρεθ Μπέιλ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και στο 56’ ο Ουαλός παίκτης μείωσε το σκορ για τους “μερένχες”. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ασένσιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της αγγλικής ομάδας και ισοφάρισε το ματς. Στη διαδικασία των πέναλτι, οι Ισπανοί εμφανίστηκαν ψυχραιμότεροι των Άγγλων και κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη (3-2).
Keywords
Τυχαία Θέματα