Υπολογίζει στον Ολιβέιρα ο Κωστένογλου

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται να είναι έτοιμος για το επικείμενο ντέρμπι των “Δικεφάλων” και ο Νίκος Κωστένογλου φέρεται να καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς, υπολογίζοντας στις υπηρεσίες του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος επιθετικός θέλει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το
κυριακάτικο ματς. Όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης. Το ιατρικό επιτελείο των “κιτρινόμαυρων” υπολογίζει πως ο παίκτης θα μπει άμεσα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Έλληνα προπονητή να προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του 3-5-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χρησιμοποιώντας τον Ολιβέιρα μαζί με τον Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης. Τα πλάνα του Κωστένογλου για το συγκεκριμένο ματς, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν και θα φανεί αν τελικά προλάβει ο Πορτογάλος επιθετικός το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα