Τα ανεξήγητα του Ποκετίνο

Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Κόλτσεστερ (τέταρτης κατηγορίας-League two) έχει φέρει σε δύσκολη θέση την φιναλίστ του Champions League και τον προπονητή της Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Τα χαμένα πέναλτι των Έρικσεν (που στο μυαλό του έχει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του) και Μόουρα σήμαναν την συγγραφή ενός μαύρου κεφαλαίου στην ιστορά της ομάδας.

"Αρχικά να δώσω στυγχαρητήρια στην Κόλτσεστερ. Έκαναν
φανταστικό παιχνίδι και μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δε μπορέσαμε να σκοράρουμε στα 90 λεπτά και στα πέναλτι έκαναν ότι έκαναν και με την Κρίσταλ Πάλας και αυτό μπορεί να συμβεί.

Σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις, η ομορφιά κρύβεται στο ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα, αλλά εμείς είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να πάμε μακριά. Αποκλειστήκαμε και δε μπορούμε να το εξηγήσουμε.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να κερδίσουμε το ματς, αλλά δεν ήταν αρκετές. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Και είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλουμε να είμαστε σε όλες τις διοργανώσεις και να διεκδικούμε τρόπαια. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε, δε μπορούμε να έχουμε παράπονο.

Το μόνο είναι ότι δε σκοράραμε και χάσαμε στα πέναλτι."

Οι Λονδρέζοι από το Γενάρη έχουν κερδίσει μόλις δύο ματς εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις και πρόκειται για τα ματς με Ντόρτμουντ και Άγιαξ στο Champions League.
Keywords
Τυχαία Θέματα