Ετοιμάζει τον Σουντανί εν όψει Λαμίας

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να προορίζει για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τη Λαμία τον Χιλάλ Σουντανί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πως ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να προσφέρει στους “ερυθρολεύκους” και να φρεσκάρει το βασικό σχήμα. Ο προπονητής των Πειραιωτών δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε από τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ,
στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θέλει να φρεσκάρει την ενδεκάδα, εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τη Λαμία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο συγκεκριμένο ματς, όπως επίσης και οι Μπενζιά, Κούτρης και Λοβέρα.

Από εκεί και πέρα, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αναμένεται να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, προσφέροντας μια ακόμα λύση στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες και πλέον είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των “ερυθρολεύκων”.
Keywords
Τυχαία Θέματα