Κάρολ: «Σαν να ξεκινά μία καινούρια σεζόν» (video)

Ο Τζέισι Κάρολ μιλά για το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά:

Λοιπόν, Τζέισι, Παναθηναϊκός ξανά! Τι άποψη έχεις για την φετινή μονομαχία;
«Θα είναι μια δύσκολη μονομαχία. Είναι σκληρή ομάδα, παίζουν δυνατά και έχουν πολλή αθλητικότητα. Έχουν έναν προπονητή ο οποίος είναι θρύλος στις Η.Π.Α, οπότε περιμένω μια διασκεδαστική σειρά αγώνων».

Τον ρωτήσαμε
για αυτή τη σειρά, αφού έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που έπαιξε σε πλέι-οφ, από τις ημέρες που ήταν προπονητής στο ΝΒΑ. Μας απάντησε πως έχει παίξει σε 15 φάιναλ φορ τα οποία είχαν από 50.000 θεατές το καθένα, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα. Ποια είναι άποψη σου για την επίδραση του κόουτς Πιτίνο;
«Νομίζω πως έχει δίκιο. Έχει παίξει σε πολλά παιχνίδια υψηλής έντασης, πολλές μεγάλες ομάδες, είναι στο Basketball Hall of Fame, οπότε νομίζω ότι θα είναι μια συναρπαστική σειρά».

Μερικές φορές στα πλέι-οφ το μομέντουμ μετρά περισσότερο από ότι έγινε στην κανονική περίοδο. Πως είναι το μομέντουμ στην Ρεάλ Μαδρίτης σε μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα;
«Νομίζω πως είναι καλό. Για μένα είναι περίεργο να βλέπουμε τη φετινή σεζόν ως μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, τελειώσαμε τρίτοι στην Ευρωλίγκα και στο ισπανικό πρωτάθλημα συνεχίζουμε να παλεύουμε για την πρώτη θέση. Νομίζω ότι μπαίνουμε στα πλέι-οφ με αυτοπεποίθηση και ανυπομονησία».

Φέτος θα παίξετε και πάλι χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ, τουλάχιστον για την πρώτη εβδομάδα. Αυτό συνέβη και πέρσι, όταν παίξατε επίσης χωρίς τον Φάκου Καμπάσο. Ήταν σοκ για εσάς ο τραυματισμός του Γιουλ, ή έχετε συνηθίσει πια αυτές τις αναποδιές, ειδικά μετά την περσινή σεζόν;
«Οι τραυματισμοί είναι πάντα σοκαριστικοί. Ξέρουμε ότι είναι μέρος του παιχνιδιού, πως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, ελπίζεις ότι θα τους αποφύγεις, αλλά συμβαίνουν. Ο Σέρχι ήταν άτυχος τελευταία, αλλά θα γυρίσει πιο δυνατός. Έχει πολλά καλά παιχνίδια μπροστά του».

Φαίνεται ότι μπορείς να προβλέπεις το μέλλον, καθώς πριν η μπάλα πέσει μέσα σε εκείνο το τρελό τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ είχες αρχίσει να πανηγυρίζεις, σηκώνοντας τα χέρια στον αέρα.
«Α ναι, ξέρεις, έτυχε να είμαι κάτω από το καλάθι εκείνη τη στιγμή και κατάλαβα ότι θα πήγαινε μέσα νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Ήταν μεγάλη νίκη, ένας υπέροχος τρόπος να τελειώνει ένα παιχνίδι για μας. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις για αυτό, είναι μια από τις φάσεις για τις οποίες τρελαίνονται οι φίλαθλοι. Έχουμε παίξει με τον Παναθηναϊκό πέρσι, φέτος τους αντιμετωπίσαμε άλλες δύο φορές, όμως γενικά από τη στιγμή που αρχίζουν τα πλέι-οφ είναι σαν να ξεκινά μια καινούρια σεζόν, στην οποία οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει».

Και κάτι τελευταίο: η άμυνα σας έχει ζωγραφίσει ένα μεγάλο στόχο πάνω στον Νικ Καλάθη;
«Κάνει πολλά πράγματα εξαιρετικά και είναι λογικό πως οποιαδήποτε ομάδα θα έχει στο μυαλό της να προσπαθήσει να τον περιορίσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα