Υπέγραψε στην Όσιγιεκ ο Ευαγγέλου

Πολωνία (Γκόρνικ), Μολδαβία (Σερίφ) και τώρα Κροατία… Ο Στέφανος Ευαγγέλου συνεχίζει την καριέρα του εκτός συνόρων υπογράφοντας το απόγευμα της Τρίτης (20/6) συμβόλαιο συνεργασίας με την κροατική Όσιγιεκ, διάρκειας ενός έτους με οψιόν επέκτασης για άλλον ένα χρόνο.

Ο 25χρονος άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος απ’ τη Σερίφ και αφού πέρασε

από δοκιμή, έπεισε τους ανθρώπους της Όσιγιεκ οι οποίοι του προσέφεραν συμβόλαιο.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε ως ομάδα. Είμαι εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που έχουμε στο καινούργιο γήπεδο και τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Ξέρω τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τη νοοτροπία ειδικά στα νοκ άουτ παιχνίδια που μας περιμένουν στο Conference League. Έχω περάσει σε ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αυτή η εμπειρία σημαίνει πολλά για μένα. Ξέρω ότι πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι εδώ» τόνισε ο Έλληνας αμυντικός λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Evangelou je potpisao ugovor s Bijelo-plavima do kraja aktualne sezone s opcijom do kraja sezone 2024/25. Dobro došao! https://t.co/oVBTWT5S0z

— NK Osijek (@nkosijek) June 20, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα