Ξεκουράζει παίκτες εν όψει ΑΕΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, προκειμένου να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι των “Δικεφάλων”, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι “ασπρόμαυροι”
γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο ματς είναι ένας από τους τελικούς έως το τέλος του πρωταθλήματος, που θα κρίνει την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί αναμένεται να πάρουν ανάσες στο ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων, με τους Πέλκα και Λημνιό να επιστρέφουν στο βασικό σχήμα. Από το ματς της Τούμπας θα απουσιάσει και ο Κάνιας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο Λουτσέσκου θα διατηρήσει το 4-2-3-1 και θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για την ενδεκάδα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του, όταν και θα ανακοινώσει την αποστολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα