Θέλει να κρατήσει με λιγότερα τον Άλεφ

Η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα επαφές με την Μπράγκα, προκειμένου να διατηρήσει τον Άλεφ Σαλντάνια στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και την επόμενη σεζόν, αποκτώντας τα δικαιώματά του. Η Ένωση διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, έναντι 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως μπορούν να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο με λιγότερα χρήματα, από αυτά που προβλέπει η καλοκαιρινή συμφωνία δανεισμού
του από τους Πορτογάλους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναμένεται να υπάρξουν άμεσα επαφές με την Μπράγκα, ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να παραμείνει ο παίκτης στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, από τη στιγμή που υπολογίζεται για το βασικό σχήμα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι “κιτρινόμαυροι” μπορούν να προσφέρουν άμεσα 500 χιλιάδες ευρώ στους Πορτογάλους, προκειμένου να κλείσουν τον παίκτη και στη συνέχεια να ρυθμίσουν το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις.

Ο Άλεφ από την πλευρά του θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, από τη στιγμή που αγωνίζεται ως βασικός. Δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα ισχύσει, μόλις αποκτηθούν τα δικαιώματά του από την πορτογαλική ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα