Ξεκίνησαν οι συζητήσεις ανανέωσης Κάναντι

Είναι γνωστή η μεθοδικότητα με την οποία χειρίζεται τις υποθέσεις της η ΠΑΕ Ατρόμητος. Το ίδιο ισχύει και για τον Νταμίρ Κάναντι. Οι δύο πλευρές άλλωστε έχουν αλληλοβοηθηθεί και έχουν μια απόλυτα πετυχημένη συνεργασία μέχρι σήμερα.

Με κοινή φιλοσοφία και στόχους, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς ο μάνατζερ του Κάναντι βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες και έγιναν οι πρώτες συζητήσεις σε πολύ θετικό κλίμα.

Η
πλευρά του αυστριακού τεχνικού αφού εξέφρασε την πλήρη ικναοποίησή της για τη συνεργασία, κατέθεσε τις σκέψεις που υπάρχουν στο μυαλό του Κάναντι για το μέλλον του, το οποίο μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα, αφορά πλέον και την οικογένειά του.

Ως εκ τούτου στο τραπέζι θα ήθελε να πέσει και το ενδεχόμενο για συμβόλαιο πέραν ενός έτους, κάτι για το οποίο ο Ατρόμητος δεν είναι αρνητικός. Από την πλευρά τους επίσης οι "κυανόλευκοι" εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και έθεσαν τους στόχους της ομάδας για το επόμενο διάστημα, στόχοι οι οποίοι συμπλέουν με τους στόχους του Κάναντι.

Το επόμενο βήμα είναι οι άνθρωποι της ομάδας να ετοιμάσουν επίσημη πρόταση ανανέωσης για τον Νταμίρ Κάναντι και ο Αυστριακός να απαντήσει ακόμα και πριν τελειώσει το πρωτάθλημα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κι αυτό διότι η φήμη του πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας και της Αυστρίας και δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει για συνεργασία.

Φυσικά ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να του κλείσει το δρόμο και σε περίπτωση που έρθει πρόταση από μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ) ή από ομάδα που προέρχεται από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα έχει προβλεφθεί ρήτρα αποδέσμευσης εντός φυσικά εύλογου χρονικού ορίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα