Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του "Morbius"

Ωραίες κλακέτες έχουν...

Η πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων για την επερχόμενη ταινία των Sony και Μarvel ολοκληρώθηκε και ο πρωταγωνιστής της, Jared Leto, μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Leto δημοσίευσε τη φωτογραφία που φέρει τον ίδιο με μια κλακέτα

να κρύβει το μεγαλύτερο μέρος τους προσώπου του. Ο τίτλος της φωτογραφίας "Πάει η 1η εβδομάδα... Έχουν μείνει άλλες 11..." μας επιβεβαιώνει ότι η παραγωγή θα κρατήσει γύρω στους τρεις μήνες.

O Leto (Blade Runner 2049, Suicide Squad) πρωταγωνιστεί ως Morbius, πλάι στους Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising) ως Martine Bancroft, Matt Smith (Doctor Who) και Jared Harris (The Man from U.N.C.L.E., Allied) σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Tyrese Gibson ( Fast and the Furious) για να παίξει στην ταινία.

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

1 week down...11 to go... Get Ready #MORBIUS@MorbiusMoviepic.twitter.com/3Tm9CGGKFz

JARED LETO (@JaredLeto) March 5, 2019

Ακόμα δεν είναι σίγουρος ο δείκτης καταλληλότητας της ταινίας, στην οποία παραγωγοί θα είναι οι Avi Arad και Matt Tolmach (Venom), σκηνοθέτης ο Daniel Espinosa (Life) και σεναριογράφοι οι Burk Sharpless και Matt Sazama (Lost in Space).

Ο χαρακτήρας του Morbius δημιουργήθηκε αρχικά από τους Roy Thomas και Gil Kane με τις βαμπιρικές του δυνάμεις, και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1963, στο Amazing Spider-Man #101. Η υπόθεση μιλά για έναν επιστήμονα, που στην προσπάθειά του να βρει μια θεραπεία για μια σπάνια αρρώστια αίματος, από ατύχημα μεταμορφώνεται σε βρικόλακα. Αν και αηδιασμένος από τη δίψα του για αίμα, επιλέγει να τρέφεται με εγκληματίες.

Το "Morbius" θα είναι το επόμενο spin-off του "Spider-Man" το δεύτερο μετά το αρκετά επιτυχημένο, "Venom", ενώ αναμένουμε ένα spin-off της Silk και αυτόνομες ταινίες για τους Black Cat, Silver Sable και Kraven the Hunter.

Η επερχόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου 2020.

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Μάρτιο και να μας πείτε σε ποιες προβολές θα σας συναντήσουμε.

IGN Greece Από το "Fast and Furious" έρχεται η νέα προσθήκη του "Morbius" Με το Tardis θα καταφθάσει η νέα προσθήκη της ταινία "Morbius"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα