Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part 2

Καμία αντίδραση από Naughty Dog και Sony.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part II μπορεί να έχει διαρρεύσει από τo Lawgamers. Σύμφωνα με διαφημιστικό υλικό από το Lawgamers, το The Last of Us Part II έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Οκτώβρη του 2019.

Λάβετε υπόψη ότι ούτε η Naughty Dog ούτε η Sony

έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ένα παράθυρο απελευθέρωσης τον Οκτώβριο είναι εύλογο, αλλά βάζει το The Last of Us Part II ενάντια στα Call of Duty, Pokemon Sword and Shield, Star Wars: Jedi Fallen Order και οτιδήποτε άλλο έχει προγραμματίσουν οι εταιρείες, για αυτή που είναι παραδοσιακά η πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου.

To The Last of Us Part II, θα μπορούσε να μην υπάρξει ποτέ. Σύμφωνα με τον Neil Druckmann, Δημιουργικό Διευθυντή στη Naughty Dog, το στούντιο σχεδόν παραιτήθηκε από τη συνέχιση του κλασικού πλέον παιχνιδιού. Ο λόγος ήταν πως θεωρήθηκε ότι οι αρχικές προσπάθειες στην ιστορία δεν ήταν αρκετά «ξεχωριστές».

"Όπως πολλοί από εσάς, έχουμε μια βαθιά αγάπη για τον κόσμο του The Last of Us και των χαρακτήρων του. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να είναι μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί και ίσως το πιο σημαντικό, μια ιστορία αντάξια του Joel και της Ellie", έγραψε στο επίσημο blog του PlayStation. "Αφού ξοδέψαμε χρόνια με διαφορετικές ιδέες (και σχεδόν παραιτηθήκαμε), αποκαλύψαμε τελικά μια ιστορία ξεχωριστή - μια ιστορία που εξελίχθηκε σε ένα επικό ταξίδι".

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Broken Lines - Gameplay Video Το πρώτο expansion του Gwent είναι σχεδόν εδώ Οθόνη υπολογιστή σταμάτησε σφαίρα και συνέχισε να λειτουργεί

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα