Ξεδιπλώθηκε ο δρόμος προς την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare

Beta, Crossplay και πολλά άλλα!

Οι Activision και Infinity Ward ανακοίνωσαν το "Road To Launch" για το Call of Duty: Modern Warfare, μια λίστα με όλα τα event που θα λάβουν χώρα πριν την κυκλοφορία του τίτλου.

Έχοντας ανακοινωθεί στο Twitter του Call Of Duty,

το Road to Launch ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, με την αποκλειστική Open Beta του PlayStation. Πάμε να δούμε όμως την πλήρη λίστα:

12-16 Σεπτεμβρίου: Αποκλειστική Open Beta του PlayStation Την εβδομάδα στις 16 Αυγούστου: Λεπτομέρειες για το Crossplay 19-23 Σεπτεμβρίου: Crossplay Open Beta Τέλη Σεπτεμβρίου: Πρεμιέρα Campaign Την εβδομάδα στις 7 Οκτωβρίου: Πρεμιέρα Special Ops

Η πρώτη beta είναι μόνο για τους παίκτες του PlayStation 4 και το Early Access θα επιτρέψει σε αυτούς που έκαναν pre-order το παιχνίδι να παίζουν στις 12-13 Σεπτεμβρίου. Η Open Beta θα έρθει στις 14-16 και αργότερα, λεπτομέρειες για το Crossplay, που δεν έχει ξαναεμφανιστεί στο παιχνίδι.

Όλοι οι παίκτες του PS4 θα συμμετάσχουν από τις 19-23 Σεπτεμβρίου, ενώ το Early Access για όσους έχουν κάνει pre-order το παιχνίδι στο Xbox, θα λάβει χώρα στις 19-20 Σεπτεμβρίου. Όλες οι πλατφόρμες θα μπορούν να δοκιμάσουν την Open Beta του Crossplay, από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Στο τέλος του Σεπτέμβρη, οι φαν θα δουν την πρεμιέρα του Campaign, ενώ τέλος, στις 7 Οκτωβρίου, θα δούμε την πρεμιέρα του Special Ops, που έχουμε να δούμε από το Call of Duty: Modern Warfare 3.

Όλα τα παραπάνω θα τα δούμε όταν κυκλοφορήσει το Call of Duty: Modern Warfare, στις 25 Οκτωβρίου, σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece 14 λεπτά Gunfight PC Gameplay - Call of Duty: Modern Warfare - Gamescom 2019 Call of Duty: Modern Warfare 2v2 Alpha Trailer Call of Duty Modern Warfare: Νέο ρολόι που τρέφεται από τον... θάνατο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα