Η Nintendo κάνει νύξεις για 'νέα εμπειρία' στο Nintendo Switch

Τι ετοιμάζουν;

Η Nintendo έκανε νύξεις για μια "νέα εμπειρία για το Nintendo Switch", που μοιάζει πολύ με τον διάδοχο του Wii Fit.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα μικρό βίντεο, που δείχνει κατόχους του Switch να παίζουν με ένα

ring και μια ζώνη στο πόδι, όπου χωράει το Joy-Con, για να καταγράφει διάφορες κινήσεις του σώματος.

Το βίντεο έδειξε διάφορα άτομα να κάνουν δραστηριότητες που μοιάζουν με χειρισμό τόξου και βέλους, πίεση του ring, τρέξιμο με το ring, γιόγκα, χορό και πολλά άλλα.

Η Nintendo υπόσχεται ότι θα μάθουμε περισσότερα για αυτή τη νέα εμπειρία στις 12 Σεπτεμβρίου, αν και δεν δόθηκε χρονικό πλαίσιο ή περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αυτή θα είναι η επόμενη "νέα εμπειρία" της Nintendo μετά την κυκλοφορία του Nintendo Labo και πιθανότατα θα δείτε την επιστροφή της προσοχής της εταιρείας στην άσκηση και στο να βοηθά τους ιδιοκτήτες Switch να παραμείνουν σε φόρμα, ενώ διασκεδάζουν.

Το Wii Fit κυκλοφόρησε το 2007 και χρησιμοποίησε το Wii Balance Board για να επιτρέψει στους ιδιοκτήτες του Wii να ασκούνται. Το Wii Fit Plus κυκλοφόρησε το 2009 και το Wii Fit U έφτασε στο Wii U το 2013.

Αυτά τα νέα ήρθαν λίγο μετά το Nintendo Direct της Τετάρτης, που αποκάλυψε ότι SNES παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα στο Switch και ότι τα Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast και Jedi Academy θα έρθουν στο Nintendo Switch.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceSNES παιχνίδια έρχονται στο Nintendo Switch OnlineH Nintendo ανακοινώνει το Indie World Video Showcase για την επόμενη εβδομάδαNintendo Switch και Super Mario Maker 2 δείχνουν τα δόντια τους στην αγορά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα