Ξανάπιασε τετράδα η Λίβερπουλ!

Με άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο και επιβλητικό τρόπο, η Λίβερπουλ πέρασε με 4-0 από την έδρα της Μπόρνμουθ και βρίσκεται στην τέταρτη θέση, πίσω από την Τσέλσι.

Μετά τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Έβερτον και Γουέστ Μπρομ, η Λίβερπουλ έπρεπε να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Φυσικά το κατάφερε, πετυχαίνοντάς το με έναν εμφατικό τρόπο.

Η αναμέτρηση είχε ξεκάθαρο φαβορί και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 11΄ οι «κόκκινοι» έκαναν αισθητή την παρουσία τους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φιρμίνο που κατέληξε στο δοκάρι. Το γκολ
δεν άργησε πολύ, καθώς στο 20’ ο καλύτερος της αναμέτρησης Κουτίνιο, άνοιξε το σκορ με καταπληκτική ατομική ενέργεια. Εφτά λεπτά αργότερα ο Λόβρεν, με κεφαλιά-ψαράκι, έκανε το 0-2 μετά από ασίστ του Φιρμίνο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν εν μέρει όταν στο 39’ ο πολύπειρος Ντεφό, σε τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μινιολέ. Μερικά λεπτά αργότερα, ο Σαλάχ με μια κλασική του κίνηση από τα αριστερά, συνέκλινε ωραία και έγραψε το 0-3 φτάνοντας τα 20 γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, σε όλες τις διοργανώσεις.

Το β’ ημίχρονο είχε διαδικαστικό, κυρίως, χαρακτήρα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φιρμίνο στο 66’, όταν μετά από πάσα του συμπατριώτη του Κουτίνιο, έκανε το 0-4, από θέση οφσάιντ όμως.

Μετά από το τελευταίο κυριακάτικο ματς της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ έπιασε την τετράδα, σε αντίθεση με την Μπόρνμουθ που βρίσκεται 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να προσέξει αρκετά για να αποφύγει τους μπελάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα