Ξαφνικό πρόβλημα με Σόουζα

Ένα όνομα φιγουράρισε σήμερα (29/11) στο ιατρικό δελτίο του Άρη. Αυτό του Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο, δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του κι ως εκ τούτου είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2/12), στο "Κλ. Βικελίδης".
Τις επόμενες δύο ημέρες ο παίκτης θα κάνει θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα, όμως, δεν είναι βέβαιο ότι θα επανέλθει σε απολύτως καλή κατάσταση, ώστε να τον υπολογίζει ο Σάββας Παντελίδης
για την αποστολή για την αναμέτρηση με τους "πράσινους". Αν τελικώς δεν συμπεριληφθεί, σημαίνει μια λύση λιγότερη για το κέντρο της άμυνας.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του Έλληνα προπονητή των "κίτρινων". Η προπόνηση σήμερα περιελάμβανε μεταξύ άλλων ασκήσεις τακτικής, με τον Παντελίδη να κάνει δοκιμές για τη βασική ενδεκάδα της ερχόμενης Κυριακής. Δεν αποκλείεται σε αυτήν να επιστρέψει ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε απέναντι στον ΟΦΗ.

Αύριο, Παρασκευή (30/11), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα