Η Nintendo τερματίζει το Creators Program τον Δεκέμβρη

Λίγα τα "ψωμιά" του...

Τον επόμενο μήνα η Nintendo θα τερματίσει το Nintendo Creators Program σε μια απόπειρα να κάνει πιο εύκολο για τους content creators να βγάζουν εύκολα χρήματα από τα videos που δημιουργούν.

Η αρχική ανακοίνωση έγινε στο Twitter, στην οποία μάλιστα τονίζεται ότι

η εταιρεία δεν θα απαιτεί πλέον υποβολή του περιεχομένου στο NCP αρκεί οι δημιουργοί των βίντεο να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες.

Με λίγα λόγια μπορείτε να δημιουργείτε βίντεο, ακόμα και να κάνετε stream βγάζοντας κανονικά χρήματα από αυτό, αρκεί να συμπεριλαμβάνετε στο περιεχόμενο σας το "creative input and commentary".

Το NCP ξεκίνησε το 2015 με αρκετές αντιδράσεις καθώς η εταιρεία δεν μπορούσε να διαχειριστεί το τεράστιο πλήθος αιτήσεων που λάμβανε ενώ ταυτόχρονα απαγόρευε το livestreaming στο youtube.

To 2017, ο ίδιος ο διευθυντής του youtube στο τμήμα του gaming, δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που διαχειρίζεται η Nintendo το όλο θέμα.

Όταν η Nintendo ανακοίνωσε το NCP, είχε σκοπό να κάνει την όλη διαδικασία πιο εύκολη και να βοηθήσει τους δημιουργούς. Κάτι τέτοιο όμως έφερε τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Το timing πάντως της συγκεκριμένης ανακοίνωσης φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς έρχεται μια μόλις βδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του Super Smash Bros. Ultimate. Μένει μόνο να δούμε κατά πόσο το καινούργιο σύστημα θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceΗ Nintendo δεν έχει σχέδια να μας δώσει το N64 ClassicΣτο γενικότερο χώρο της διασκέδασης θέλει να μπει η NintendoNintendo: Ένα βήμα πιο κοντά στον συνδυασμό του Game Boy με τα smartphones

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα