Μια επιστροφή και μια νέα προσθήκη για το sequel του "The Hitman’s Bodyguard"

Το τρελό δίδυμο επιστρέφει.

Δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στο επερχόμενο sequel του "The Hitman’s Bodyguard" των Lionsgate και Millennium Media, "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Ο λόγος για τους Antonio Banderas και Richard E. Grant, οι οποίοι σύμφωνα με το Deadline, θα είναι οι νέες προσθήκες

στο cast που μέχρι στιγμής αποτελείται από τους Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Morgan Freeman και Frank Grillo. Ο Grant θα επιστρέψει στον ρόλο του Seifert, ενώ ο Banderas θα πρωταγωνιστήσει σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Patrick Hughes, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και την πρώτη, ενώ παραγωγοί θα είναι οι Matt O’Toole και Les Weldon και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Avi Lerner, Trevor Short, Boaz Davidson, Jeffrey Greenstein, Jonathan Yunger, Lati Grobman και Christa Campbell.

Οι Antonio Banderas και Richard E. Grant.

Η παραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει και θα επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στους Michael Bryce (Reynolds) και Darius Kincaid (Jackson), ο οποίος μαζί με την γυναίκα του, Sonia (Hayek), μπλέκουν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη με σκοπό να σώσουν τον κόσμο από ένα φανατικό πατριώτη.

Ο Grant πρωταγωνίστησε πρόσφατα στα "The Nutcracker and the Four Realms" και "Can You Ever Forgive Me?", για τον οποίο ρόλο απέσπασε υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ. Αναμένουμε να τον δούμε στο "Star Wars: Episode IX" του J.J. Abrams.

Τον Banderas απολαύσαμε πρόσφατα ως Picasso στην 2η σεζόν του "Genius" και αναμένουμε να τον δούμε στο "The New Mutants", "The Laundromat" του Steven Soderbergh πλάι στους Meryl Streep και Gary Oldman και στην ταινία της Universal, "The Voyage of Doctor Dolittle" με τον Robert Downey Jr..

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο και μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Μάρτιο και να μας πείτε σε ποιες προβολές θα σας συναντήσουμε.

IGN GreeceΓιορτάζοντας 40 χρόνια Alien με νέες μικρού μήκους ταινίεςΝέο full trailer για το Avengers: Endgame!To Rotten Tomatoes σκέφτεται περισσότερες αλλαγές στη βαθμολογία κοινού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα