Βρέθηκε ο Geralt για το "The Witcher" του Netflix

Από Superman σε Witcher.

O Henry Cavill επιλέχθηκε για τον ρόλο του Geralt of Rivia για την επερχόμενη σειρά του Netflix, "The Witcher", βασισμένη στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Project

Red.

Τα νέα ήρθαν από το Instagram του ηθοποιού του "Superman" που έγραψε, "Η νέα μου διεύθυνση είναι GeraltC/O VesemirKaer MorhenKaer Morhen ValleyHertchKaedwen. Παρακαλώ σημειώστε, δεν είμαι συχνά εκεί. Καθώς σκοτώνω τέρατα πέρα δώθε. Οπότε, οι απαντήσεις θα είναι ελάχιστες, αν υπάρξουν γενικά. @Netflix#Witcher#GeraltOfRivia". Ο Cavill είχε αρχικά εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο σε συνέντευξη στο IGN.

Η τηλεοπτική μεταφορά του "The Witcher" είχε ανακοινωθεί το 2017 με τον συγγραφέα του μυθιστορήματος να είναι σύμβουλος της δημιουργικής ομάδας.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2020 με οχτώ επεισόδια και τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Hissrich αποκάλυψε την ολοκλήρωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου από τους σεναριογράφους των "Daredevil" και "Jessica Jones", Sneha Koorse και Jenny Klein.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα