Μαγνήτης ο Μουρίνιο

Είναι σίγουρο ότι σε αρκετό κόσμο δεν αρέσει ο Ζοζέ Μουρίνιοκαι δεν μιλάμε μόνο για τον προπονητή... δεν αρέσει η έπαρσή του, δεν αρέσει οτρόπος που μιλάει, σε μερικούς δεν αρέσουν τα μαλλιά του και άλλοι μπορεί ναμας πουν ότι έχει και τρύπιες κάλτσες!!!

Είναι δικαίωμα οποιουδήποτε να μην του αρέσει ο τρόποςπου παίζουν οι ομάδες του Μουρίνιο! Μπάλα είναι, όλοι έχουν άποψη και σε όλουςαρέσει ένας συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού. Σίγουρα είναι περισσότεροι αυτοίπου θέλουν η ομάδα τους να νικάει πετυχαίνοντας τρία και τέσσερα γκολ

απόαυτούς που και με το 1-0 είναι ικανοποιημένοι!

Αυτό είναι δεκτό αλλά η άνευ προηγουμένου επίθεση πουδέχεται ο Πορτογάλος προπονητής σε όλα τα άλλα επίπεδα είναι επιεικώς γιαγέλια.

Την Κυριακή νίκησε την Μπέρνλι με 2-0 εκτός έδρας. ΟΚ δεν“σκότωσε” κανένα μεγαθήριο! Το ματς θα μπορούσε και έπρεπε όμως να έχει τελειώσειμε 6-0! Κανείς δεν έγραψε την επόμενη ημέρα για την εξαιρετική εμφάνιση τηςομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο! Για τις τακτικές βελτιώσεις του, για τον λόγο που έβαλε τον Φελαϊνί στο γήπεδο ή γιατο γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος βρέθηκε στο γήπεδο η καλύτερη του ενδεκάδαμέσο-επιθετικά!

Οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με το πανό που πλήρωσε ο κόσμοςγια να περνάει πάνω από το Turf Moor και αφορούσε τον εκτελεστικό διευθυντή Εντ Γούντγουορντ καιτην αποτυχία του να κάνει έστω μια σημαντική μεταγραφή αλλά και την δυσαρέσκειατου Ράσφορντ (...άκουσον άκουσον) επειδή δεν αγωνίζεται βασικός!

Είναι να τρελαίνεσαι! Ο Ράσφορντ ο οποίος μπήκε στο 61ολεπτό, αποβλήθηκε στο 71ο λεπτό – με το σκορ στο 2-0 – επειδή σε ένακόρνερ τον ακούμπησε λίγο ο Μπάρντσλεϊ όταν ήταν πεσμένος κάτω. Εκνευρίστηκελίγο το “παιδί” και πήγε στα μούτρα του Μπάρντσλεϊ και έκανε την κίνηση ότι θατον κουτουλήσει. Τον απέβαλλε ο διαιτητής! Φεύγοντας στην φυσούνα κλώτσησε μιαπόρτα και αυτό, σύμφωνα με τα Βρετανικά Μ.Μ.Ε. «είναι δείγμα του εκνευρισμούτου Ράσφορντ για τον παραγκωνισμό του από τον Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος προτιμάει τονΑλέξις Σάντσες για την βασική ενδεκάδα».

Όχι ότι έκανε κάτι λάθος ο νεαρός Άγγλος, όχι ότι μπορείνα γκρέμιζε ότι έχτισαν οι συμπαίκτες του με μια ανοησία μέσα σε ένα δεκάλεπτο....αλλά ότι ευθύνεται ο Μουρίνιο για την αποβολή επειδή δεν τον βάζει στηνενδεκάδα!

Παρεμπιπτόντως ο Γκουαρδιόλα έφερε Χ φέτος με τηνΓουλβς... και ο Ποτσετίνο έχασε από την Γουότφορντ με ανατροπή του σκορ αλλάαυτοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα... απλά έτυχε!! Μπορεί και να είναι έτσι,μπορεί να έτυχε αλλά κανείς δεν ασχολείται να γράψει γιατί έτυχε!

Ασχολούνται όλοι με τον Πορτογάλο και για το ότι είναιαπαράδεκτο ότι αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Ράσφορντ! Η επιστήμη σηκώνει τα χέριαψηλά!

Keywords
Τυχαία Θέματα