Βρέθηκε η μητέρα της Dora για την ταινία "Dora the Explorer"

Η Eva Longoria προστέθηκε στο cast.

Η "Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια" έχει ετοιμαστεί για τις κινηματογραφικές της περιπέτειες και πρόσφατα βρήκε τη μητέρα της στο πρόσωπο της Eva Longoria.

Η ηθοποιός του "Desperate Housewives" θα ενσαρκώσει για άλλη μια φορά μία μητρική φιγούρα, σύμφωνα με το THR. Την ηθοποιό γνωρίσαμε ως Gabrielle από την κομεντί με ελληνικό τίτλο "Νοικοκυρές σε απόγνωση", και αργότερα ως Sophia για το "Brooklyn Nine-Nine" και Charlotte για το "Empire".

Η ίδια έχει

σκηνοθετήσει μερικά επεισόδια για σειρές, όπως για την "Black-ish", και έχει αναλάβει τα ηνία του "Sanctuary", ενός ντοκιμαντέρ με τους Javier και Carlos Bardem, που εξερευνά την υποθαλάσσια ζωή της Αρκτικής.

Για την ταινία "Dora the Explorer" θα συστηθεί ως Elena, μητέρα της Dora. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ήδη λάβει η Isabela Moner, που ο πιο πρόσφατος της ρόλος ήταν για το "Transformers: The Last Knight". Πρόσφατα είδαμε και την πρώτη φωτογραφία που δείχνει την κινηματογραφική Dora, έτοιμη για περιπέτειες.

Το THR μεταφέρει τη σύνοψη του στούντιο που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας. Η ταινία θα αφηγηθεί την ιστορία της Dora, ενός κοριτσιού που περνάει τον περισσότερο χρόνο της εξερευνώντας τη ζούγκλα με τους γονείς της, αλλά τώρα πρέπει να επιβιώσει από τη δυσκολότερη περιπέτεια που θα ζήσει ποτέ: το λύκειο. Ανέκαθεν εξερευνήτρια, η Dora σύντομα θα καθοδηγήσει τον Boots (τον καλύτερο της φίλο, μία μαϊμού), τον Diego και μία ομάδα εφήβων σε μία περιπέτεια για να σώσει τους γονείς της και να λύσει το απίθανο μυστήριο ενός χαμένου πολιτισμού των Ίνκας.

Στο cast μαζί με τις Moner και Longoria βρίσκονται οι Eugenio Derbez, Micke Moreno, Nicholas Coombe, Madeleine Madden, Adriana Barraza και Temuera Morrison. Την παραγωγή της έχει αναλάβει ο Michael Bay (Armageddon, Pearl Harbor), ενώ τα σκηνοθετικά ηνία κρατά ο James Bobin. Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στην Αυστραλία, με τις Paramount Players, Nickelodeon, Walden Media να έχουν συμμετοχή στην παραγωγή.

Η πρεμιέρα έχει ορισθεί για τις 2 Αυγούστου του 2019, στην Αμερική.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΈτοιμη για εξερευνήσεις φαίνεται να είναι η κινηματογραφική NτόραΒρέθηκε η Ντόρα η Εξερευνήτρια κι έρχεται από TransformersΤην "Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια" θα φέρει στο σινεμά ο Michael Bay

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα