Gamescom 2018: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ace Combat 7

Νέος τίτλος, παλιοί ουρανοί.

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις από την Gamescom 2018 κι αυτή τη φορά έχουμε επιτέλους την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο τίτλος της Bandai Namco θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και Xbox One

στις 18 Ιανουαρίου, ενώ οι κάτοχοι PC θα μπορούν να διασχίσουν τους αιθέρες την 1η Φεβρουαρίου, μέσω Steam.

Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στην ήπειρο Usean, όπως ακριβώς τα Ace Combat 3 και Ace Combat 4, με την ιστορία να εξελίσσεται στον δεύτερο ηπειρωτικό πόλεμο του Usean.

Οι παίκτες θα είναι μέλη της Penitentiary Unit, μιας στρατιωτικής μονάδας που αποτελείται από εγκληματίες (που είναι αναλώσιμοι), στους οποίους έχει ανατεθεί η αναχαίτιση αυτής της νέας απειλής.

Το ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN θα περιέχει νέα όπλα και νέο χειρισμό πτήσης. Αυτό θα επιτρέπει μία ευρεία γκάμα τακτικής προσέγγισης, με νέα φουτουριστικά σούπερ όπλα και αεροσκάφη, όπως το ισχυρό A-10C Thunderbolt II, το πολυεργαλείο F-35C και το υψηλών αποδόσεων Rafale M.

Ο Brand Director του Ace Combat 7, Kazutoki Kono, δήλωσε: "Δουλεύουμε επιμελώς μαζί με την ομάδα για να δημιουργήσουμε μία εμπειρία που θα φέρει δράση στο επόμενο κεφάλαιο του Ace Combat και το πιο σημαντικό, θα αξίζει τον χρόνο που θα ξοδέψετε. Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή, την υποστήριξη και τον συνεχή ενθουσιασμό και θα σας δούμε όλους σύντομα στους αιθέρες".

Η BANDAI NAMCO Entertainment Europe ανακοίνωσε επίσης 2 νέα flight sticks για το ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN. Το T.Flight Hotas 4 ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN Edition της Thrustmaster για το PlayStation 4 και το Xbox One, αλλά και το ACE COMBAT 7 HOTAS Flight Stick for PlayStation®4 από την HORI.

Το ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN θα μας απογειώσει στις 18 Ιανουαρίου 2019 σε PlayStation 4 και Xbox One, και την 1η Φεβρουαρίου μέσω Steam σε PC.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceGamescom 2018: Η Blizzard κάνει νύξεις για νέο περιεχόμενο στο OverwatchTeaser: Το IGN Greece στην Gamescom 2018Gamescom 2018: Ανακοινώθηκε update για το Cyberpunk 2077

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα