Η Lauren Cohan αισθάνθηκε πως χρειάζεται μία αλλαγή από το "The Walking Dead"

Οκτώ χρόνια φαίνονται μεγάλο χρονικό διάστημα για την ηθοποιό.

Η Lauren Cohan, ή αλλιώς Maggie για τη σειρά με zombie που έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση του κοινού, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν σκοπεύει να συνεχίσει την πορεία της στο "The Walking Dead" μετά από την ένατη σεζόν.

Η ηθοποιός μίλησε στο AP και εξήγησε πως μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας της στη σειρά χρειάζεται, πλέον, μία αλλαγή. Η Cohan αισθάνθηκε λίγο άβολα με τον ρόλο

της στη σειρά, και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει το "The Walking Dead", οκτώ χρόνια μετά από το ντεμπούτο της στη δεύτερη σεζόν.

"Οκτώ χρόνια είναι πραγματικά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να βρίσκομαι σε αυτά τα συναισθηματικά βάθη", δήλωσε η Cohan. "Και είναι πραγματικά αστείο για εμένα γιατί ποτέ δεν σκεφτόμουν το δράμα όταν άρχισα αυτή την καριέρα και πάντα πίστευα πως θα έκανα κάτι πιο ελαφρύ".

Αναμένουμε την Cohan να επιστρέψει για τον ρόλο της Maggie στην 9η σεζόν, αλλά μόνο για το πρώτο μισό. Πάραυτα, η ίδια έδωσε μερικές ελπίδες για την πιθανότητα επανεμφάνισης της κάποια άλλη στιγμή, στο μέλλον της σειράς.

"Υπάρχει μια πιθανότητα για εμένα να συνεχίσω να εξερευνώ τον χαρακτήρα της Maggie και θα ήταν ευχάριστο να δω αν θα μπορούσε να συμβεί αυτό", δήλωσε.

Σχετικά με τις υπόλοιπες εξελίξεις της σειράς, περιμένουμε να δούμε μερικά μεγάλα χρονοάλματα, τόσο σε διάρκεια όσο και σε αξία για την ιστορία του "The Walking Dead". Επιπροσθέτως, νέες προσθήκες στο cast θα φέρουν μία αίσθηση από το "Fantastic Beasts", και δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή. Η 9η σεζόν προβλέπεται να έχει διαφορετικό παλμό και ατμόσφαιρα και ένας νέος κόσμος γεμάτος αλλαγές ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του SDCC 2018.

Στις 7 Οκτωβρίου θα κάνει την πρεμιέρα της η ένατη σεζόν του "The Walking Dead", στο κανάλι του AMC.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΠόσο μπροστά στο μέλλον θα πάμε με την 9η σεζόν "The Walking Dead";SDCC 2018: Ένα νέο κόσμο γεμάτο αλλαγές υπόσχεται η 9η σεζον του "The Walking Dead"SDCC 2018: Ηθοποιός του Fantastic Beasts μπαίνει στην 9η σεζόν του "The Walking Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα