Βόβορας: «Να γίνουμε πιο σκληροί» (video)

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε στην «Super Euroleague» ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πιο σκληρός στα τελευταία λεπτά των αγώνων αν θέλει νίκες εκτός έδρας.

Αναλυτικά:

Για την τελευταία επίθεση: «Περιμέναμε ότι η αντίπαλη άμυνα θα προσαρμοστεί σε Ντεσόν και Φριντέτ, κάναμε χώρο στον δεξιό διάδρομο του Νικ, χάθηκε ένα λέι - απ και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θέλαμε να επιτεθούμε στα τελευταία 4-5 δευτερόλεπτα. Είχαμε τον χώρο και τον διάδρομο, το θέμα είναι ότι όλα κρίνονται
εκ του αποτελέσματος».

Για την διαφορά που χάθηκε: «Είχαν 5 στα 7 στο τελευταίο δεκάλεπτο. Όταν παίζεις αλλαγές προσπαθείς να αποφύγεις τα ελεύθερα σουτ, όμως κάναμε κάποια λάθη. Δυστυχώς μας στοίχισαν και όπως περπατάει μία ομάδα θα τα δούμε στο video και θα τα βελτιώσουμε, αλλά μας κόστισαν μία ήττα. Στο επόμενο ματς δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο. Νομίζω ότι το ματς κρίθηκε στο πολύ καλό μας διάστημα που έπρεπε να γίνουμε πιο σκληροί και να τελειώσουμε το ματς. Είχαμε παγώσει τον κόσμο και έπρεπε να το τελειώσουμε αντί να το πάμε στους 7-8 πόντους. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και να μην κανουμε εύκολα λάθη για να τελειώνουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Γάλλοι έπαιξαν στα όρια του φάουλ, άνοιξαν τους διαδρόμους και έπρεπε να είχαμε πάρει πιο έξυπνα φάουλ. Δεν πιέσαμε στην πίεσή τους και όταν γίνονται τέτοια λάθη μειώνονται οι πιθανότητες να κερδίσεις ένα ματς που κρίνεται στον πόντο».

Για τον Γουάιλι που έμεινε στον πάγκο στο τέλος: «Βάλαμε στο 5 τον Τόμας για να ηρεμήσουμε το παιχνίδι με τέσσερις σουτέρ απ' έξω, ήταν σε πολύ καλή μέρα και είχαμε πρόβλημα στο εύκολο καλάθι. Ο Γουάιλι δεν είχε την εμπειρία, είχε κάνει κάποια λάθη, εκείνη τη στιγμή θέλεις παιδιά με εμπειρία που έχουν παίξει πολλά παιχνίδια στον πόντο, είχαμε έμπειρους εκείνη την ώρα στο παρκέ που θα μπορούσαν να καθορίσουν το παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα