Νίκη με ανατροπή στις καθυστερήσεις για την Ολλανδία! (video)

Η Ολλανδία πανηγύρισε αγχωτική νίκη με ανατροπή, στον τρίτο όμιλο, κόντρα στην αξιόμαχη Βόρειο Ιρλανδία, πετυχαίνοντας τρία γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι «οράνιε» με το τρίποντο αυτό, «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή του τρίτου ομίλου, την οποία όμως μοιράζονται με Γερμανία και Βόρειο Ιρλανδία.
Το πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες ευκαιρίες όμως το δεύτερο ήταν αυτό που είχε την δράση και τα γκολ!

Οι φιλοξενούμενοι, «πάγωσαν» το
Ρότερνταμ, όταν προηγήθηκαν με τον Μαγκίνις, στο 75 μετά από σέντρα του Ντάλας. Η Ολλανδία ανέβασε την απόδοσή της ακόμη περισσότερο και πίεσσε όσο περισσότερο μπορούσε. Ο Ντεπάι, ισοφάρισε για την ομάδα του στο 80 σε 1-1.

Στις καθυστερήσεις ο Ντε Γιον γκ με κοντινή προβολή έκανε την ανατροπή για την ομάδα του Κούμαν και ο Ντεπάι λίγο πριν το τέλος του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 3-1! Έξι γκολ για τον Ντεπάι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Ντάμφρις(78 Ντε Γιονγκ), Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλίντ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Ρον(66 Ντε Μπεκ), Ντε Γιονγκ, Μπέργκβάιν, Ντεπάι, Μπάμπελ(66 Μάλεν)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκοκ Φάρελ, Φέργκισον, Έβανς, Κάθκαρτ, Σμιθ, Σέιβιλ(83` Τόμπσον), Ντέιβις, Έβανς(87 Φλάναγκαν), Ντάλας, Λάφερτι(66 Μαγκίνις), Μακνερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα