Βόβορας: «Να είμαστε σκληροί για να πάρουμε το διπλό»

Βόβορας: «Να είμαστε σκληροί για να πάρουμε το διπλό»basket1thanosΤρί, 12/29/2020 - 14:33

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, στην κάμερα των καναλιών Novasports, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (30/12, 20:00, Novasports):

«Ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται από μία αλλαγή προπονητή και από δύο άσχημα αποτελέσματα,

Νομίζω ότι θα προσπαθήσουν να βγάλουν πολύ μεγάλη αντίδραση, πολύ μεγάλη σκληράδα επειδή είναι ένα κομβικό ματς για αυτούς. Ξέρουμε την φιλοσοφία του κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς, έχει αφήσει το στίγμα του σε αυτή την ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσει να διορθώσει πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα το επίπεδο ενέργειας που θα πρέπει να βγάλουν στο παρκέ. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε το διπλό σε μία δύσκολη έδρα θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο σκληροί και να δείξουμε ότι είμαστε εκεί σε κάθε λεπτομέρεια. Έτσι με αυτοπεποίθηση να παίξουμε για 40 λεπτά και να πάρουμε το διπλό.»

Για την αλλαγή προπονητή στην σερβική ομάδα (Ράντονιτς αντί Ομπράντοβιτς):

«Κάθε παίκτης σε μία αλλαγή προπονητή θέλει να δείξει ότι αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που μπαίνει μέσα στο παρκέ. Είναι η νοοτροπία αυτής της ομάδας και η νοοτροπία αυτού του προπονητή να παίξουν πάρα πάρα πολύ δυνατά. Θα είναι ένα ματς που για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να κλείσουμε το 2020 με μία σημαντική νίκη που θα μας δώσει χαμόγελο και ώθηση, έτσι ώστε να κοιτάξουμε το 2021 να πετύχουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το ματς.»

Για τον Τζόρνταν Λόιντ:

«Ο Λόιντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και πολλά επιθετικά play ηταν φτιαγμένα για αυτόν. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι παίξει-δεν παίξει. Η ιστορία αυτής της ομάδας αυτή την σεζόν έχει δείξει ότι όποτε είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε άμυνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για τη νίκη. Ανεξαρτήτως ποιοι θα παίξουν από εμάς εξαρτάται ο βαθμός συγκέντρωσης και έντασης, που θα αυξήσει τις πιθανότητες μας.»

Για το 2020 που φεύγει:

«Σίγουρα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ανθρωπότητα, όπως έχουμε πει, και ελπίζουμε τα χαμόγελα που φέρνει το εμβόλιο να αλλάξει η πορέια του ιού, και να γίνουν ακόμα περισσότερα σύντομα. Όσο για την ομάδα ξέραμε ότι θα είναι μία δύσκολη σεζόν. Σίγουρα κρατάμε ορισμένα στοιχεία που δείξαμε σε μερικά παιχνίδια αλλά πρέπει να βελτιώσουμε σίγουρα την σταθερότητα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά και μέσα στα ματς.»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Θάνο Σολούκο, για το αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τους "πράσινους". Article publish on Τρί, 12/29/2020 - 14:33 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα