Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο δεν πιέζει τον γιο του

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο δεν πιέζει τον γιο τουtnalΤρί, 12/29/2020 - 13:44

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως δε θέλει να πιέσει τον γιο του, σχετικά με το αν θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους τόνισε πως καταλαβαίνει τις κακές συνήθειες των παιδιών της ηλικίας του, όμως αν θέλει να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να κάνει από τώρα θυσίες.

Αρχικά, ο Ρονάλντο δήλωσε: “Θα δούμε αν θα γίνει τεράστιος ποδοσφαιριστής. Κάποιες φορές πίνει κόκα-κόλα, τρώει

τσιπς και με εκνευρίζει, το ξέρει. Του λέω να βάλει τα πόδια του σε παγωμένο νερό για αποθεραπεία μετά από τρέξιμο στον διάδρομο και μου λέει ‘’μπαμπά, κρυώνω τόσο πολύ’’.

Και συμπλήρωσε: “Δεν πειράζει, είναι 10 χρονών. Πάντα του λέω ότι απαιτείται δουλειά και αφοσίωση για να πετύχεις. Δε θα τον πιέσω να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά θα μου άρεσε. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ο κορυφαίος στο δικό του πεδίο, είτε είναι ποδόσφαιρο είτε ιατρική”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως δε θέλει να πιέσει τον γιο του, σχετικά με το αν θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Article publish on Τρί, 12/29/2020 - 13:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα