Βοσνιάδης: “Στόχος είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς”

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του παιχνιδιού Κυπέλλου με τη Θύελλα Καμαρίου μίλησε για το παιχνίδι, τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ηρακλή και εξέφρασε την άποψή του ότι η άμεση ένραξη του Πρωταθλήματος της Football League θα κάνει καλό στην ομάδα. Μεταξύ άλλων είπε:
Για το παιχνίδι και τη νίκη: “Ηταν ένα ξεκίνημα με τρεις βαθμούς. Θέλαμε να κερδίσουμε κι ας μην είμαστε έτοιμοι αυτή την περίοδο για να βγάλουμε
όλα όσα θέλουμε στο γήπεδο. Εχουμε πει πως μέχρι να έρθουν οι καλές εμφανίσεις, ο στόχος μας θα είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και πιο εύκολο αλλά πετάξαμε πολλές φάσεις απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα. Εκλεισε χώρους, είχε υπομονή στην άμυνά της και έψαξε συγκυρίες για να μας χτυπήσει και στην επίθεση”.
Πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, συνεχίζουμε, είχαμε καλά διαστήματα, έχουμε και λάθη, έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι να αρχίσει το Πρωτάθλημα, θα βελτιώσουμε κι άλλο την ομάδα. Πάμε ήρεμα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι του θεσμού και περιμένουμε να μάθουμε πότε θα παίξουμε και στο Πρωτάθλημα.
Είπε για το Πρωτάθλημα: “Θέλουμε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα γιατί όσο δεν παίζεις αγώνες δεν μπορείς να δεις τα λάθη και να φτιάξεις την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξεκινήσει άμεσα το Πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου”.
Keywords
Τυχαία Θέματα