Η τελευταία «ζωή» του Μπενζεμά

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει σκοράρει για περισσότερες από πέντε ώρες και όλοι στην Μαδρίτη κατηγορούν τον άνθρωπο που φορά την φανέλα με το 9.

Η πίεση στον Καρίμ Μπενζεμά ολοένα και αυξάνεται και ο Γάλλος είναι πολύ πιθανό στα επόμενα παιχνίδια να παίζει το μέλλον του στην ενδεκάδα αλλά και τον σύλλογο.

Σε αυτά τα 319 λεπτά στα οποία οι «μερέγκες» δεν έχουν βρει δίχτυα, οι οπαδοί βάλουν εναντίον του γάλλου επιθετικού αλλά και της διοίκησης που άφησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνει κάτοικος Τορίνου.

Ο Μπενζεμά ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν
με πέντε γκολ σε τέσσερα ματς αλλά κάπου εκεί η κάνη …μπούκωσε. Το κακό είναι ότι έχουν εκλείψει και οι δικαιολογίες. Τα προηγούμενα χρόνια ο γάλλος έλεγε ότι ήταν εκείνος που σέρβιρε πάρα πολλά γκολ στον Ρονάλντο. Τώρα όμως;

Μετράει έξι αγώνες χωρίς γκολ στους οποίους η Ρεάλ έχει μόνο δύο νίκες. Ο ίδιος δικαιολογείται λέγοντας ότι παίζει σε διαφορετική θέση και δεν το βοηθά το παιχνίδι της ομάδας να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Όλη την χρονιά μετράει μόλις 15 γκολ όμως μόλις τρία περισσότερα από τον Σέρχιο Ράμος και τα μισά απ’ ότι έχει βάλει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Κι όχι μόνο.

Έχει λιγότερες πάσες από τον Σεμπάγιος, μικρότερη παρουσία στην περιοχή από τον Ασένσιο και κυρίως στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήταν κάκιστος.

Όλες τις προηγούμενες φορές πάντως, πάντα ο Μπενζεμά έβρισκε ένα σχοινί για να τον τραβήξει από την άβυσσο. Δυο αποφασιστικά ματς για να κατακτηθεί το Τσάμπιονς Λιγκ στο Βιθέντε Καλντερόν και το Κίεβο λόγου χάρη.

Όμως μόλις 12 γκολ σε 47 ματς και τρία σετ των έξι αγώνων χωρίς γκολ δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Υπάρχουν πολλές φωνές στην Μαδρίτη που ρωτούν τον λοπετέγκι για τον γάλλο και κυρίως ως πότε θα έχει το προνόμιο ν’ αγωνίζεται ως βασικός.

Για την ώρα ο κόουτς τον πιστεύει αλλά σίγουρα οι ευκαιρίες του γάλλου λιγοστεύουν. Ειδικά αν δεν έρθουν γρήγορα τα γκολ.

Χώρος για άλλα λάθη δεν υπάρχει. Όχι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα