Βόλος – Παναιτωλικός 1-1: Όλα ξεκαθάρισαν στο πρώτο τέταρτο (highlights)

Για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Βόλος υποδέχτηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Άχνελ Λόπεθ παρέταξε την ομάδα του με το αγαπημένο του (4-2-3-1), έχοντας τον Κόβατς κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας τους Άλχο, Ασλανίδη, Καλογερόπουλο και Μύγα. Τα δύο αμυντικά χαφ

ήταν ο Μπαριέντος και ο Γκλάβτσιτς, σαν δεκάρι ο Κόμπα, στις πτέρυγες ο Ντέλετιτς με τον Ασεχνούν και μόνος επιθετικός ο Γκαρσία.

Από την άλλη, ο Πετράκης έστησε τους 11 εκλεκτούς του (3-5-1) με τον Στεργιάκη στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα ο Μλάντεν, Οικονόμου κι ο Μαλής. Οι πέντε στο κεντρό αποτελούταν από τον Μαυρία, Πέρες, Τορεχόν, Λιάβα, Χατζηθεοδωρίδη και οι δύο μπροστά ήταν ο Καρέλης με τον Σενγκέλια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους καθώς στην πρώτη τους επίσκεψη στην εστία του Κόβατς, ο Σενγκέλια με πανέμορφο αριστερό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα.

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ. Ο συνήθης ύποπτος του Βόλου, Μάνουελ Γκαρσία πήρε το… ριμπάουντ στην απόκρουση του Στεργιάκη στο σουτ του Μύγα και πέτυχε το τέταρτο εφετινό του γκολ. Στα επόμενα 35΄ λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, κυριάρχησαν οι μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, με την πρώτη ευκαιρία να γίνεται στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν το σουτ του Καρέλη κόντραρε, άλλαξε πορεία και έβαλε δύσκολα στον Κόβατς που έδιωξε σε κόρνερ με την βοήθεια και του δοκαριού.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε την κατοχή χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Βόλου. Ο Άνχελ Λόπεθ ανακάτεψε την τράπουλα περνώντας τον Μωραΐτη κι αλλάζοντας το σχηματισμό παίζοντας με δύο σέντερ φορ, κάτι που έδωσε στην ομάδα του ενέργεια να ισορροπήσει το ματς και να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο αυτό που έλειπε, ήταν οι μεγάλες ευκαιρίες αφήνοντας και τις δύο ομάδες αμφότερες ανικανοποίητες.

Συνθέσεις:

Βόλος: (Λόπεθ), Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (81′, Ντε Καμπς), Μπαριέντος (57′, Τσοκάνης), Κόμπα (64′ Μωραΐτης), Ασεχνούν, Ντέλετιτς (57΄, Ποπέσκου), Γκαρσία (81′, Μπερτόλιο).

Παναιτωλικός: (Πετράκης), Στεργιάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (57΄, Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (70′, Τσιγγάρας), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (84΄, Χουάνπι), Καρέλης ( 84′, Πέδρο), Σενγκέλια ( 84′, Ντίαζ)

Keywords
Τυχαία Θέματα