Βλέπουν, ακούνε, περιμένουν (pic)

Δύσκολες ώρες περνά το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, καθώς η οικονομική ένδεια το έχει φέρει στο παρά ένα της διάλυσης. Μετά τη χθεσινή (25/2) συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Μπάνε Πρέλεβιτς στο Μακεδονία Παλάς, όμως, φαίνεται ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.
Ήδη, από σήμερα (26/2) το πρωί, ο Γιώργος Σαββίδης με δημόσια μηνύματά του ζήτησε από τους Ουίλιαμ Χάτσερ και Φιλ Γκος να επιστρέψουν από τις ΗΠΑ
στην Ελλάδα. Άφησε να εννοηθεί ότι το οικονομικό πρόβλημα που τους κρατά εκεί, θα λυθεί άμεσα. Ώρες αργότερα, το μεσημέρι, ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Παλατάκι, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Χολαργό, για το πρωτάθλημα. Πριν λίγο καιρό, έστειλε μήνυμα και στον Αντώνη Κόνιαρη να ελέγξει την προσωπική του αλληλογραφία στο λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Και σε αυτή την περίπτωση, προφανώς άφηνε να εννοηθεί ότι υπάρχει εξέλιξη στα οικονομικά που αφορούν στον παίκτη.
Σε ό,τι αφορά στους ανθρώπους της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τη χθεσινή συνάντηση του Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Ιβάν Σαββίδη, δεν έχουν να κάνουν και πολλά. Βλέπουν, ακούνε και περιμένουν να τακτοποιηθούν τα "καυτά" οικονομικά θέματα, όπως προβλέπει η σχετική συνεννόηση. Το απόγευμα, πάντως, οι δύο Αμερικανοί δεν αναμένεται να δώσουν το παρών στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας, καθώς και να θέλουν να επιστρέψουν άμεσα, δεν προλαβαίνουν, ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα στα "ασπρόμαυρα" αποδυτήρια μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα