Βλέπουμε μία άλλη ομάδα και έναν άλλον Πογκμπά!

Άλλη ομάδα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ στον πάγκο της και κυρίως με τον φοβερό Προγκμπά να δείχνει μετά την φυγή του Μουρίνιο, την τεράστια αξία του.
Παραθέτουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία μετά τη νέα νίκη της Γιουνάιτεντ:

= Η Γιουνάιτεντ έχει καταγράψει τρεις συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά από τις πέντε που είχε πετύχει τον περασμένο Απρίλιο.

= Μετά την ήττα στο πρώτο ματς πρνταθλήματος απέναντι στην Μπόρνμουθ, τον Δεκέμβριο του 2015, η ομάδα του Σόλσκιερ είναι αήττητη
σε κάθε ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ που ακολούθησαν (6 νίκες – 1 ισοπαλία).

= Καμία άλλη ομάδα δεν έχει κρατήσει λιγότερες φορές ανέπαφη την εστία της στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν από την Γιουνάιτεντ (μόλις δύο, όσες η Φούλαμ).

= Ο Ράσφορντ έχει δώσει έξι ασίστ σε 17 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ Premier League αυτή τη σεζόν. όσο είχε και στις δύο προηγούμενες σεζόν του στην ομάδα ( σε 77 εμφανίσεις).

= Ο Πογκμπά σημείωσε τέσσερα γκολ στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ, όσα είχε στους προηγούμενους 20 αγώνες, με προπονητή τον Μουρίνιο

= Ο Πογκμπά είναι ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε διαδοχικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, μετά από τον Γουέιν Ρούνι τον Δεκέμβριο του 2012!

= Ο Λουκάκου έχει σκοράρει οκτώ γκολ σε επτά παιχνίδια της Premier League εναντίον της Μπόρνμουθ. Μόνο απέναντι στην Γουεστ Χαμ έχει σημειώσει περισσότερα γκολ (εννέα).

= Μετά από μόλις 4 γκολ στις πρώτες 15 εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μπρουκς της Μπόρνμουθ, έχει συμμετοχή στα 3 από τα 3 τελευταία γκολ της ομάδας του (2 γκολ και 1 ασίστ)
Keywords
Τυχαία Θέματα