Βεζένκοβ λίγο πριν την πτήση για Σακραμέντο: «Δεν κοιμήθηκα για μέρες»

Ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε στο «BTV Sport» της Βουλγαρίας και περιέγραψε πόσο δύσκολη ήταν για τον ίδιο η απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας πως δεν κοιμήθηκε για αρκετές ημέρες.

«Αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι με θέλουν, ότι νοιάζονται για μένα και ότι βλέπουν τον ρόλο μου στην ομάδα τους. Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα το δεχόμουν. Τώρα όλα είναι στα χέρια μου Είδαν σε μένα περισσότερα από αυτό, ότι μπορώ

να παίξω καλά μπάσκετ μένει να αποδειχτεί» είπε αρχικά ο Βεζένκοβ.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πού πηγαίνω και τι σημαίνει αυτό για μένα, για την οικογένειά μου, για το βουλγαρικό μπάσκετ, για όλους όσοι με υποστηρίζουν. Είναι σίγουρα κάτι πολύ μεγάλο για όλους όσους παίζουν μπάσκετ, για κάθε παιδί που παίζει μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος που γίνεται πραγματικότητα για μένα τώρα. Δεν θα πάω στο ΝΒΑ μόνο λόγω της ιδέας ή επειδή είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου. Θα πάω επειδή βλέπω μια ευκαιρία για το μέλλον μου για κάτι πολύ μεγάλο. Και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία. Είμαι τόσο χτισμένος ως άνθρωπος που κοιτάζω να τακτοποιώ τα πράγματα μέρα με τη μέρα, να προπονούμαι με την προπόνηση, τον αγώνα με τον αγώνα».

«Δεν έκλεισα μάτι εδώ και αρκετές ημέρες. Δεν κοιμόμουν. Δεν ήταν εύκολο όταν αφήνεις το μέρος που αγαπάς, αλλά και τους ανθρώπους που σε αγαπούν και σε εκτιμούν. Για μένα, ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια.Στην Αθήνα είναι σχεδόν όλοι οι φίλοι μου, αλλά η απόφαση να πάω στο ΝΒΑ είναι η σωστή για την καριέρα μου. Αν και σκληρή, νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση», πρόσθεσε ο 27χρονος.

Για το κλειδί της επιτυχίας του Ολυμπιακού, είπε: «Σε αυτήν την ομάδα, όλοι ήταν χαρούμενοι ο ένας για τον άλλον, και αυτό δεν συμβαίνει συχνά στον επαγγελματικό αθλητισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα