Βερόνα-Ουντινέζε 1-0: Ο Κόπολα “σκηνοθέτησε” θρίλερ με χάπι εντ! (highlights)

Αυτόν μπορεί να μην τον λένε Φράνσις Φορντ Κόπολα και να μην είναι διάσημος σκηνοθέτης, αλλά Ντιέγκο Κόπολα και να είναι φέρελπις Ιταλός ποδοσφαιριστής, μόλις 20 ετών, όμως, τη νίκη της ομάδας του σήμερα (20/4) την… σκηνοθέτησε με τον καλύτερο τρόπο! Ο αμυντικός της Βερόνα σκόραρε την κατάλληλη στιγμή, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Ουντινέζε, και έκανε το 1-0, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης αυτό ματς!

Η Βερόνα με αυτή τη νίκη δέχτηκε πραγματικά το φιλί της ζωής από ένα δικό της παιδί, βγαλμένο από τα σπλάχνα του συλλόγου. Κι αν τελικά

παραμείνει στη Serie A στο τέλος της σεζόν, αυτό θα το οφείλει σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν! Το γκολ του νεαρού αμυντικού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με την Ουντινέζε χάρισε την τεράστια νίκη στους γηπεδούχους με σκορ 1-0. Μια νίκη, που τους έδωσε την ευκαιρία να απομακρυνθούν με +3 βαθμούς από την αποψινή τους αντίπαλο και +4 από την 18η Φροζινόνε, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με ματς λιγότερο (αντιμετωπίζει την Κυριακή 21/4 εκτός έδρας την Τορίνο).

Οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A, έπαιξαν για το τρίποντο στο “Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι”. Το ήθελαν για να μείνουν ζωντανές στην προσπάθεια να κρατηθούν στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Τελικώς, η Βερόνα πανηγύρισε στο φινάλε και η Ουντινέζε έφυγε προβληματισμένη, με αγωνία για το μέλλον της.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έχουν ματς λιγότερο και συγκεκριμένα αυτό της περασμένης αγωνιστικής με την Ρόμα, το οποίο διακόπηκε στο 71ο λεπτό, λόγω της κατάρρευσης του Εντικά, ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.



Keywords
Τυχαία Θέματα