Barcelona Open: Απόγευμα Κυριακής ο τελικός

Μετά από ακριβώς 7 ημέρες Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάσπερ Ρουντ θα συναντηθούν ξανά σε τελικό αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη, με τους δύο φιναλίστ να διεκδικούν το τρόπαιο του Barcelona Open σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17:00 GR και αμέσως μετά από τον τελικό του διπλού με τους Αργεντινούς Γκονζάλεθ/Μολτένι να αντιμετωπίζουν του Πολωνούς Νις/Ζιελίνκσι (14:00 GR).

Τσιτσιπάς και Ρουντ, έχουν συναντηθεί τέσσερις συνολικά φορές σε επίπεδο ATP με τους δύο παίκτες να μετρούν από δύο νίκες (2-2) με την

τελευταία φυσικά να είναι αυτή του Τσιτσιπά την περασμένη εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κάνει δύο σερί νίκες κόντρα στον άλλον, με τον Ρουντ να…προηγείται δύο φορές σε Μαδρίτη (2021) και Λος Κάμπος (2024) και τον Τσιτσιπά να απαντάει σε Τορόντο (2021) και Μονακό (2024).

Επιπλέον όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν κριθεί στα δύο set κάτι που…παραδοσιακά σημαίνει ότι όποιος κατακτήσει το 1ο set ειναι πιο κοντά στη νίκη. Σε αυτά τα τέσσερα ματς που έχουν αναμετρηθεί, μόλις δύο set έχουν κριθεί στο tie-break με τον Νορβηγό να βγαίνει νικητής και στις δύο περιπτώσεις. 

Ένας πολύ ενδιαφέρον τελικός καθώς όποιος τον κερδίσει θα είναι ο πρώτος σε 500άρι τουρνουά, αλλά και ο πρώτος στη Βαρκελώνη με τον Τσιτσιπά να μετράει 0-10 σε τελικούς ATP 500 και τον Ρουν 0-1 και μάλιστα στον πρόσφατο τελικό στο Ακαπούλκο κόντρα στον Άλεξ ντε Μινόρ. 

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Barcelona Open: Απόγευμα Κυριακής ο τελικός appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Barcelona Open, Απόγευμα Κυριακής,Barcelona Open, apogevma kyriakis