Βέρντερ Βρ. – Άιντραχτ Φρ. 3-4 : Αυτή την φορά έχασε

Γκολ και θέαμα

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμοιαζαν να έχουν ξεχάσει τι σημαινει αμυντική λειτουργία. Το ημίχρονο έληξε 2-3. Η Άιντραχτ προηγήθηκε με τον Γκέτσε (2′) αλλά η Βέρντερ έκανε την ανατροπή με τους Γιούνγκ (14′) και Μπιτένκουρ (17′).

Η Άιντραχτ όμως έκανε ανατροπή στην ανατροπή και πήγε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με τα γκολ των Κόλο-Μουανί (32′) και Λίντστρεμ (39′).

Και πάλι θρίλερ

Η Άιντραχτ με

την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε ακόμη ένα γκολ με σκόρερ τον Σο (48′) και έμοιαζε να ελέγχει το ματς μέχρι να φτάσουμε στο 89ο λεπτό.

Σε εκείνο το σημείο ο Εν’Ντικά έκανε πέναλτι στον Ντουκς και ο Φούλκρουγκ μείωσε σε 3-4 ενώ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων η Βέρντερ άγγιξε τρίτη ανατροπή φέτος με την σέντρα του Μπερκ να βρίσκει στον Τούτα και να καταλήγει εκατοστά δίπλα από την εστία του Τραπ.

Τελικό σκορ 3-4 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να πετυχαίνει την πρώτη νίκη της φέτος.

Βέρντερ Βρ. (3/5/2) : Παβλένκα – Πίπερ, Βελίκοβιτς, Φριντλ – Βάιζερ (77′ Μπερκ), Μπιτένκουρ (30′ Ρ. Σμιντ), Γκρος (65′ Γκρούεβ), Στάγκε (65′ Ν. Σμιντ), Γιούνγκ (65′ Μπιουκάναν) – Φούλκρουγκ, Ντουκς

Άιντραχτ Φρ. (4/2/3/1) : Τραπ – Γιάκιτς, Εν’Ντικα, Τούτα, Πελεγκρίνι (65′ Λεντς) – Σο, Ρόντε (77′ Τσάντλερ) – Λίντστρεμ (77′ Κνάουφ), Γκέτσε (86′ Αλάριο), Κάμαντα – Κόλο-Μουανί (86′ Μπορέ)

Keywords
Τυχαία Θέματα