Χάμιλτον: “Θα μιλούσα στον Αλόνσο, ώσπου άκουσα τι είχε πει”

Με την έναρξη του αγώνα στο Βέλγιο ο Λιούις Χάμιλτον προσπάθησε να προσπεράσει από την εξωτερική της στροφής 5, ωστόσο η λάθος εκτίμηση του οδήγησε σε σύγκρουση με τον Φερνάντο Αλόνσο. Ο Βρετανός πιλότος και η W13 E Prformance αποχώρησαν από τη “μάχη” για βαθμούς στον 1ο γύρο για το Grand Prix του Βελγίου.

Μάλιστα ο Ισπανός πιλότος της Alpine ήταν έξαλλος με την κίνηση του Χάμιλτον και στη ραδιοεπικοινωνία είπε: “ηλίθιος, ξέρει να οδηγεί μόνο όταν εκκινεί και βρίσκεται πρώτος”.

Όταν ο 37χρονος έμαθε ότι έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση δημοσία ανέφερε ότι ενώ είχε σκοπό να συζητήσει μαζί του για τη συμβάν, δε θα το κάνει.

“Θα το έκανα, ώσπου άκουσα τι είχε πει. Δεν έχω κάτι να πω για αυτό. Ξέρω πως αισθάνεται κανείς στην ένταση της στιγμής, αλλά είναι καλό να ξέρω πώς νιώθει για μένα. Είναι καλύτερο να είναι γνωστό δημόσια πώς νιώθει. Όπως είπα, δεν ήταν εσκεμμένο, και παίρνω την πλήρη ευθύνη για αυτό. Αυτό κάνουν οι ενήλικες. Ήταν αναμφίβολα δικό μου λάθος. Ήταν ατυχές. Θέλω να πω, έτσι είναι οι αγώνες. Τα έδωσα όλα και προσπάθησα να προσπεράσω από την εξωτερική της στροφής 5. Απλά δεν άφησα αρκετό χώρο, και πλήρωσα το τίμημα για αυτό. Οπότε ναι, δεν ήταν εσκεμμένο, απλά συνέβη”, δήλωσε ο Χάμιλτον μετά τη λήξη του αγώνα στο ΣΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα