Παναιτωλικός – Άρης 3-1: Ουσιαστικός, πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα

O Παναιτωλικός μπήκε με αρκετή ενέργεια στο ξεκίνημα του αγώνα προσπάθησε να πιέσει την άμυνα του Άρη και τελικά βρήκε γκολ στο πρώτο τέταρτο με σκόρερ τον Σενγκέλια. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στις επόμενες φάσεις και τα κατάφεραν σχετικά άμεσα. Ατομική προσπάθεια του Πάλμα και ωραίο πλασέ στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Ανέστης με αποτέλεσμα το ματς να έρθει σε ισορροπία στο 20ο λεπτό του αγώνα.

Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν συνεχώς να δημιουργήσουν φάσεις και να προσφέρουν θέαμα και το έκαναν.

Πολύ σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους το δοκάρι του Φλόρες στο 34ο λεπτό του αγώνα μετά από πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία, Παναιτωλικός και Άρης προσπάθησαν και πάλι να είναι παραγωγικοί δημιουργικά αλλά όσο το παιχνίδι κυλούσε τόσο χρειαζόταν μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν χώρους στις αντεπιθέσεις ενώ κατάφεραν να προηγηθούν εκ νέου στο 63ο λεπτό με τον Καρέλη ενώ ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα έχασε δυο ευκαιρίες για να δώσει “αέρα” δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Άρης συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον αντίπαλο του όμως να είναι εμφανώς επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και να βρίσκει τελικά και τρίτο τέρμα με κεφαλιά του Νταγκό στο 76ο λεπτό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα του Παναιτωλικού με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στην φετινή Superleague.

Οι δυο εντεκάδες:

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Μανσίνι, Ντουκουρέ, Γκαρθία, Ιτούρμπε , Πάλμα, Γκρέι

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης , Μλάντεν, Φλόρες, Σενγκέλια, Ντίας, Νταγκό, Καρέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα